Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Udinese – Monza 03 februari 2024 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Serie_A_Italy

Udinese och Monza är planerad att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 14:00h (UTC), i den Serie A i Italy, titta på speltipsen mellan Udinese – Monza 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Udinese – Monza kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Global Energy Stadium, i Dingwall som har en kapacitet på 6541 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Udinese – Monza 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie A ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,54 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Udinese senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-5-1-1 uppställning. Udinese har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av G. Cioffi och Matchen spelades mot Atalanta i Serie A och slutade med 2-0.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.50.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. João Ferreira hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Monza senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie A, Monza, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Sassuolo med slutresultet blev 1-0.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.20 på hemmalaget.

Udinese vs Monza h2h

Senaste gången som Udinese och Monza möttes var i Serie A. Udinese låg då på 18. plats och började med en 3-5-2 formation, medans Monza, som låg på en 11. plats, använde sig av en 3-4-2-1 taktik.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Serie A match under säsongen 2023/2024 och slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Monza har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Udinese.

Udinese

Serie A tabell

Udinese kommer till spel i denna match med 18 poäng och ligger på en 17. plats i Serie A, med minus statistik, förlorat 8 matcher totalt och vunnit endast 2, har totalt 12 oavgjorda.

Inför den 23. omgången rankas lagen ovanför Cagliari med samma poäng vilket är just under målramen på plats 18, och med samma poäng som Hellas Verona som är på 16. plats.

Udinese analys

Udinese har efter 22 omgångar i Serie A, totalt 37 insläppta mål och 23 gjorda mål.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 2 förluster i Serie A, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

Udinese gör inte så många mål i ligan och det kan ha att göra med att de enbart har ett snitt på 4,27 skott per match. Det är inte tillräckligt för att störa motståndarnas målvakt.

Så här långt i liga så är inte Udineses det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 39,59%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Udinese – Monza 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Bästa målskytt från Udinese

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Lorenzo Lucca. Udinese har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 6 mål denna säsong.

Monza

Serie A tabell

Monza kommer till denna match med 28 poäng, och är på 12. plats i Serie A, efter ha vunnit 7 matcher totalt och förlust 8 gånger, totalt sett 7 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Genoa som ligger på plats 11 i den 23. omgången och har samma antal poäng.

Monza analys

Monza har än så länge släppt in 28 och gjort 21 mål. Efter 22 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

Vanligtvis är det ett genomsnittligt bollinnehav på 54,77% som Monza laget försöker kontrollera matchen med. Detta är för att, lag med bollinnehav över 50% har en viss kontroll över sina motståndare.

Oftast brukar det sluta i förlust när lag med låg måleffektivitet spelar på bortaplan. Deras genomsnittliga mål per match överstiger inte 0,95 mål per match.

Bästa målgöraren för Monza

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Andrea Colpani. Har gjort mål 7 gånger den här säsongen och har hjälpt Monza att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Udinese är Lorenzo Lucca, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Monza Andrea Colpani, han har gjort 7 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Monza inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Monza ett snitt på 0,82 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 4,72 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Spel på kort

Udinese har ett snitt på 2,1 gula kort per match när det gått 22 omgångar, Monza har ett snitt på 2,3. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,59 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Monza är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Udinese som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Udinese – Monza speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Udinese – Monza?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Udinese – Monza?

Matchen kommer att spelas på Global Energy Stadium i Dingwall.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18867518
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information