Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips TSG Hoffenheim – Bayer 04 Leverkusen 04 november 2023 | Topptipset tips för Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bundesliga_Germany

Matchen mellan TSG Hoffenheim och Bayer 04 Leverkusen i Bundesliga, Germany kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan TSG Hoffenheim – Bayer 04 Leverkusen 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där TSG Hoffenheim – Bayer 04 Leverkusen kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion PreZero Arena, i Sinsheim som har en kapacitet på 30164 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan TSG Hoffenheim – Bayer 04 Leverkusen 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,17, nu är det ett snitt på 3,67 per match.

TSG Hoffenheim senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-1-4-2 uppställning. TSG Hoffenheim har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av P. Matarazzo och Matchen spelades mot VfB Stuttgart i Bundesliga och slutade med 2-3.

De var verkligen underdogs i denna match, vilket oddset på 4.75 visar. Resultatet visar att det var en riktig skräll!

En nyckelspelare i vinsten för TSG Hoffenheim, Maximilian Beier var en av de få spelarna som lyckades nå upp till sin normala standard i matchen. I en tillställning utan motivation för något av lagen, hjälpte han till mycket för att det skulle bli ett positivt resultat.

Bayer 04 Leverkusen senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Bundesliga, Bayer 04 Leverkusen, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot SC Freiburg med slutresultet blev 2-1.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.22.

TSG Hoffenheim vs Bayer 04 Leverkusen h2h

Senast dessa lag möttes i Bundesliga, i låg Bayer 04 Leverkusen på en 10. plats medans TSG Hoffenheim var på en 14. plats. Bayer 04 Leverkusen började med en 3-4-3 uppställning medans TSG Hoffenheim startade med en 3-4-2-1 uppställning.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en Bundesliga den 2023-02-11. Bayer 04 Leverkusen var det laget som drog längsta strået och vann med 1-3.

Bayer 04 Leverkusen insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från TSG Hoffenheim.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

TSG Hoffenheim

Bundesliga tabell

TSG Hoffenheim har för närvarande 18 poäng och ligger på en 6. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Conference Leauge kval, med resultat på 6 vinster, 0 oavgjorda och 3 förluster.

Laget har en liten nackdel med 2 poäng mot RB Leipzig som ockuperar plats 5, är laget som startar den 10. omgången.

TSG Hoffenheim har spelat på ett ojämnt sätt på senaste tiden, med växlande resultat av vinster och förluster. De behöver hitta ett sätt att samla ihop sina prestationer och spela mer konsekvent om de vill utmana om de högsta platserna i ligan.

TSG Hoffenheim analys

Med totalt 20 gjorda mål och 16 insläppta mål. Ligger TSG Hoffenheim på en positiv målskillnad efter 9 omgångar.

Så här långt i liga så är inte TSG Hoffenheims det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 47,22%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen TSG Hoffenheim – Bayer 04 Leverkusen 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Bästa målskytt från TSG Hoffenheim

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Maximilian Beier. Anfallaren har redan gjort 6 mål i ligan, varit extremt viktig för TSG Hoffenheim, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Bayer 04 Leverkusen

Bundesliga tabell

Bayer 04 Leverkusen har 25 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League, med resultaten 8 vinster, 1 oavgjort och 0 förluster.

Bayer 04 Leverkusen analys

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Bundesliga.

Vanligtvis är det ett genomsnittligt bollinnehav på 61,11% som Bayer 04 Leverkusen laget försöker kontrollera matchen med. Detta är för att, lag med bollinnehav över 50% har en viss kontroll över sina motståndare.

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget Bayer 04 Leverkusen, med resultat på 3 vinster, 0 förluster och 1 oavgjort i Bundesliga.

Bayer 04 Leverkusen är i en utmärkt form och får räknas som favoriter efter 5 vinster i Bundesliga.

Bayer 04 Leverkusen är hoppfulla om att få ett bra resultat i matchen efter 5 vinster i Bundesliga. Detta trots att Bayer 04 Leverkusen spelar på bortaplan och har haft inga förluster i 4 matcher har de varit bortalag.

Bayer 04 Leverkusen är ett mer offensivt lag än TSG Hoffenheim, de har 1180 anfall mot 949 för TSG Hoffenheim, har gjort 27 mål. I jämförelse, TSG Hoffenheim som har gjort 20 mål.

Bästa målgöraren för Bayer 04 Leverkusen

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Victor Okoh Boniface. Har gjort mål 7 gånger den här säsongen och har hjälpt Bayer 04 Leverkusen att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i TSG Hoffenheim är Maximilian Beier, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Bayer 04 Leverkusen Victor Okoh Boniface, han har gjort 7 mål.

Bayer 04 Leverkusen har släppt in 3 bortamål på 4 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Bayer 04 Leverkusen kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 1-3, något att tänka på.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom Bayer 04 Leverkusen generellt inte släpper in några mål som bortalag. Bayer 04 Leverkusen har ett snitt på 2,5 mål per match när de spelar borta.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 5 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

TSG Hoffenheim – Bayer 04 Leverkusen speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan TSG Hoffenheim – Bayer 04 Leverkusen?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar TSG Hoffenheim – Bayer 04 Leverkusen?

Matchen kommer att spelas på PreZero Arena i Sinsheim.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-3 resultat för Bayer 04 Leverkusen.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18863277
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information