Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips TOP Oss – SC Cambuur 06 november 2023 | Topptipset tips för Eerste Divisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eerste Divisie Netherlands

TOP Oss och SC Cambuur kommer att spela en match i Eerste Divisie på måndagen den måndag 06 november 2023, titta på speltipsen mellan TOP Oss – SC Cambuur 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där TOP Oss – SC Cambuur kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Frans Heesen Stadion, i Oss som har en kapacitet på 4700 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan TOP Oss – SC Cambuur 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Eerste Divisie ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 3,05 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 3,07 det genomsnittliga målen denna säsong.

TOP Oss senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. TOP Oss har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av R. Brood och Matchen spelades mot FC Eindhoven i KNVB Beker och slutade med 0-1.

Oddset på 2.20 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Giovanni Troupee hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

SC Cambuur senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i KNVB Beker, SC Cambuur, som använde en 4-3-3 uppställning mot MVV Maastricht med slutresultet blev 4-1.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.44.

TOP Oss vs SC Cambuur h2h

SC Cambuur var på en 1. plats i Eerste Divisie medans TOP Oss var på en 13. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. SC Cambuur börjar matchen med en 4-3-3 uppställning, samma uppställning som TOP Oss använde i den matchen.

I en Eerste Divisie match den 2021-02-16, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 3-0 för SC Cambuur.

SC Cambuur insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från TOP Oss.

TOP Oss

Eerste Divisie tabell

På en 19. plats i Eerste Divisie, kommer TOP Oss till denna match med 7 poäng, 2 vinster, 9 förluster, 1 oavgjort. Vad som är med ledsamt är minus statistiken.

Detta betyder, i den 13. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Jong Ajax laget är precis bakom på en 20. plats.

TOP Oss analys

TOP Oss har totalt släppt in 17 och gjort 9 mål. De har alltså efter 12 omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

Resultaten de senaste matcherna visar att TOP Oss har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

TOP Oss tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 41,83% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen TOP Oss – SC Cambuur 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Bästa målskytt från TOP Oss

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Roshon van Eijma som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 2 mål för TOP Oss denna säsong försvarare har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

SC Cambuur

Eerste Divisie tabell

SC Cambuur kommer till denna match med 17 poäng, och är på 12. plats i Eerste Divisie, efter ha vunnit 5 matcher totalt och förlust 5 gånger, totalt sett 2 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Jong AZ som ligger på plats 11 i den 13. omgången och har samma antal poäng.

SC Cambuur analys

SC Cambuur är ett mer offensivt lag än TOP Oss, de har 1193 anfall mot 1088 för TOP Oss, har gjort 26 mål. I jämförelse, TOP Oss som har gjort 9 mål.

Bästa målgöraren för SC Cambuur

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Milan Smit som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 8 gånger i ligan och hjälpt SC Cambuur undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 5 av 8 mål har spelaren gjort på straff.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att SC Cambuur har ett snitt på 1,8 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 5,62 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

SC Cambuur är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,42 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för SC Cambuur i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,92 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

TOP Oss – SC Cambuur speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan TOP Oss – SC Cambuur?

Matchen kommer att spelas på måndag den 06 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar TOP Oss – SC Cambuur?

Matchen kommer att spelas på Frans Heesen Stadion i Oss.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eerste Divisie match, i säsongen 2020/2021, och slutade med 3-0 resultat för SC Cambuur.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18854944
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information