Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Tondela – Torreense 05 november 2023 | Topptipset tips för Segunda Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Segunda Liga Portugal

En Segunda Liga match mellan Tondela och Torreense kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Tondela – Torreense 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Tondela – Torreense kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio João Cardoso, i Tondela som har en kapacitet på 5000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Tondela – Torreense 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Segunda Liga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,64, nu är det ett snitt på 2,75 per match.

Tondela senaste match

Tondela kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Marítimo i Segunda Liga och slutade 2-2. Laget leddes av A. Marreco Gouveia och de spelade med en 3-4-3 uppställning.

Att få med sig ett oavgjort resultat (odd 3.30) var riktigt bra gjort, speciellt när det andra laget var favoriter.

Torreense senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Segunda Liga, Torreense, som använde en 3-5-2 uppställning mot Paços de Ferreira med slutresultet blev 1-2.

En ganska jämn match väntades, med oddet 3.30 på att hemmalaget skulle förlora.

Tondela vs Torreense h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Tondela på en 10. plats i Segunda Liga och Torreense på en 13. plats. Tondela startar med en 5-4-1 uppställning, medans Torreense mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Den sista gången som dessa lag möttes i en Segunda Liga match var 2023-03-04, hänvisning till säsongen 2022/2023, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Tondela

Segunda Liga tabell

Hemmalaget ligger på 11. plats i ligan med 10 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 2 vinster, 2 förluster och, 4 oavgjorda.

Inför den 9. omgången, har laget samma poäng till skillnad från Paços de Ferreira som ligger strax ovanför, på 10. plats.

Med en placering i mitten av tabellen i den Segunda Liga, har Tondela inga strävan att nå högre upp och inga nedflyttnings hot. Trots det, kommer laget att försöka vinna med sin hemmafördel.

Tondela analys

Tondela har efter 8 omgångar i Segunda Liga, totalt 16 insläppta mål och 14 gjorda mål.

Tondela har ett väldigt bra utfall på bollar som hamnar i mål på sina skott. 40% av alla skott som träffar mål går i mål eller 1,75 mål. Genomsnitt skotten per match är 4,25 och är inte det bästa.

Tondelas tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 47,29% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Tondela – Torreense 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Tondela är mer offensiva än Torreense, som har 762 anfall mot 622 för Torreense, har gjort mål 14 gånger. I jämförelse, Torreense konvertera till mål 13 gånger.

Bästa målskytt från Tondela

Rui Gomes har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 3 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Tondela till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Torreense

Segunda Liga tabell

Torreense kommer till denna match med 12 poäng, och är på 7. plats i Segunda Liga, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust dubbelt, totalt sett 3 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Porto II som ligger på plats 6 i den 9. omgången och har samma antal poäng.

Torreense analys

Laget har åstadkommit 13 mål framåt och släppt in 9 mål. Detta betyder att Torreense har en positiv målskillnad efter 8 omgångar.

Bästa målgöraren för Torreense

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Welthon som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 6 gånger i ligan och hjälpt Torreense undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Tondela är Rui Gomes, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Torreense Welthon, han har gjort 6 mål.

Torreense har släppt in 4 bortamål på 4 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Torreense kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 1-1, något att tänka på.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom Torreense generellt inte släpper in några mål som bortalag. Torreense har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 4,32 hörnor per match.

Spel på kort

Tondela har ett snitt på 2,8 gula kort per match när det gått 8 omgångar, Torreense har ett snitt på 2,8. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 6,25 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Tondela – Torreense speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Tondela – Torreense?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Tondela – Torreense?

Matchen kommer att spelas på Estádio João Cardoso i Tondela.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Segunda Liga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870083
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information