Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Tondela – Nacional 12 maj 2024 | Topptipset tips för Segunda Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Segunda Liga Portugal

Matchen mellan Tondela och Nacional i Segunda Liga, Portugal kommer att spelas på söndag den 12 maj 2024, kl 10:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Tondela – Nacional 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Tondela – Nacional kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio João Cardoso, i Tondela som har en kapacitet på 5000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Tondela – Nacional 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Segunda Liga än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,64 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,41 mål per spelad match.

Tondela senaste match

Tondela fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot UD Oliveirense i Segunda Liga och resultatet blev 2-1. De ställde upp med en 4-3-3 uppställning och leddes av S. Rebelo Ferreira Gaminha.

Oddset var 2.10 på att hemmalaget skulle förlora, matchen förväntades bli jämn.

Nacional senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Segunda Liga, Nacional, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Porto II med slutresultet blev 4-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.44.

Tondela vs Nacional h2h

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Segunda Liga match under säsongen 2023/2024 och slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Nacional har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Tondela är det tvärtom.

Lag med deras unika styrka och mål.

Tondela

Segunda Liga tabell

Hemmalaget ligger på 6. plats i ligan med 46 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 11 vinster, 8 förluster och, 13 oavgjorda.

Inför den 33. omgången, har laget samma poäng som Paços de Ferreira som ockuperar plats 5.

Tondela analys

Tondela har efter 32 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 43 gjorda mål och släppt in 40 stycken.

Inför matchen Tondela – Nacional 2023/2024 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. Tondelas har ett genomsnittligt bollinnehav på 47,86%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Laget visar sig spela bättre när de är i sin egen borg, de har 6 vinster, 5 förluster och 5 oavgjorda.De har vunnit 5 matcher på bortaplan.

Bästa målskytt från Tondela

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Roberto. Anfallaren har redan gjort 10 mål i ligan, varit extremt viktig för Tondela, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Nacional

Segunda Liga tabell

Nacional har 65 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttning, med resultaten 19 vinster, 8 oavgjorda och 5 förluster.

Nacional analys

Laget har åstadkommit 61 mål framåt och släppt in 33 mål. Detta betyder att Nacional har en positiv målskillnad efter 32 omgångar.

Nacional är i en utmärkt form och får räknas som favoriter efter 3 vinster i Segunda Liga.

Inför den andra omgången förbereder sig Nacional för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5,22 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i Segunda Liga som vill hålla sig till bra insatser!

Vanligtvis har motståndarlaget små chanser att besegra Nacional när de spelar borta, som har resultat på 7 vinster, 4 förluster, and 5 oavgjorda i Segunda Liga.

Bästa målgöraren för Nacional

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Jesús Ramírez som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 14 gånger i ligan och hjälpt Nacional undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Nacional, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Tondela som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 1.83.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Tondela är Roberto, som redan har gjort 10 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Nacional Jesús Ramírez, han har gjort 14 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Nacional inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Nacional ett snitt på 1,38 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,28 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,12 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Nacional är ett mer aggressivt lag som fått 6 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Tondela som fick bara rött kort 4 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Tondela – Nacional speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Tondela – Nacional?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Tondela – Nacional?

Matchen kommer att spelas på Estádio João Cardoso i Tondela.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Segunda Liga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870293
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information