Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Tirana – Kukësi 12 november 2023 | Topptipset tips för Superliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Superliga_albania

Tirana och Kukësi kommer att spela en match i Superliga på måndagen den söndag 12 november 2023, titta på speltipsen mellan Tirana – Kukësi 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Tirana – Kukësi kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadiumi Selman Stërmasi, i Tirana som har en kapacitet på 12724 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Tirana – Kukësi 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Superliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,22, nu är det ett snitt på 2,54 per match.

Tirana senaste match

Tirana fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot Skënderbeu Korçë i Superliga och resultatet blev 1-1.

Det var ett odds på 3.50 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Kukësi senaste match

Kukësi har samma form som motståndarna. Laget har också en oavgjort inför denna match. I den senaste matchen mötte laget Dinamo Tirana, och resultatet blev 0-0.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 3.50) var ett dåligt resultat.

Tirana vs Kukësi h2h

I en Superliga match den 2023-09-18, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-2 för Tirana.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Kukësi insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Tirana.

Tirana

Superliga tabell

Tirana har för närvarande 18 poäng och ligger på en 3. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 5 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster.

Detta betyder, i den 13. omgången, har laget en fördel på 3 poäng, och Laçi laget är precis bakom på en 4. plats.

Tirana analys

Efter 12 omgångar har Tirana en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 18 mål och släppt in 17 mål.

Tirana skjuter bara i genomsnitt 4,33 skott per match. Vilket inte är så bra och resulterar i att de inte brukar göra så många mål per match.

Tirana är mer offensiva än Kukësi, som har 1502 anfall mot 993 för Kukësi, har gjort mål 18 gånger. I jämförelse, Kukësi konvertera till mål 12 gånger.

Bästa målskytt från Tirana

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Florent Hasani. Anfallaren har gjort mål 8 denna säsong och har hjälpt Tirana till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historisk data Tirana

Med 26 titlar vunna titlar i ligans historia, är Tirana laget en av dem som har vunnit mest. Lagets meritlista kan påverka utgången på en match: Det skulle inte vara första gången som laget lyckas vinna när de har presterat lite sämre under en tid.

Kukësi

Superliga tabell

Kukësi kommer till denna match med 14 poäng, och är på 6. plats i Superliga, efter ha vunnit 4 matcher totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 2 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Skënderbeu Korçë som ligger på plats 5 i den 13. omgången och har samma antal poäng.

Kukësi analys

Lag med låg mål effektivitet, genomsnittligt gjorda mål överstiger inte 1 per match. Med låg mål måleffektivitet och att spela på bortaplan, kan detta sluta med ett dåligt resultat.

Bästa målgöraren för Kukësi

Sebastian Latorre har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 4 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Kukësi till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Tirana är Florent Hasani, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Kukësi Sebastian Latorre, han har gjort 4 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Med tanke på att Kukësi har ett snitt på 1,17 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,08 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

Tirana har ett snitt på 2,6 gula kort per match när det gått 12 omgångar, Kukësi har ett snitt på 2. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Tirana – Kukësi speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Tirana – Kukësi?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Tirana – Kukësi?

Matchen kommer att spelas på Stadiumi Selman Stërmasi i Tirana.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Superliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-2 resultat för Tirana.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18960651
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information