Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Thailand – Singapore 11 juni 2024 | Topptipset tips för WC Qualification Asia

Få senaste uppdateringarna från Betarena

En WC Qualification Asia match mellan Thailand och Singapore kommer att spelas på tisdag den 11 juni 2024, kl 12:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Thailand – Singapore 2026 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Thailand – Singapore kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Rajamangala National Stadium (Bangkok), i Bangkok som har en kapacitet på 49722 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Thailand – Singapore 2026

I den nuvarande upplagan av WC Qualification Asia, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,99, nu är det ett snitt på 3,13 per match.

Thailand senaste match

Thailand fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot China PR i WC Qualification Asia och resultatet blev 1-1. De ställde upp med en 4-3-3 uppställning och leddes av M. Ishii.

Att få med sig ett oavgjort resultat (odd 15.00) var riktigt bra gjort, speciellt när det andra laget var favoriter.

Det var Jaroensak Wonggorn som var viktig för sitt lag med sina passningar så att de inte skulle förlora. Annars stod resten av Thailand lag för en blek insats.

Singapore senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i WC Qualification Asia, Singapore, som använde en 4-1-4-1 uppställning mot Korea Republic med slutresultet blev 0-7.

Det gick att ana innan matchen att det skulle bli förlust. Det låga oddset på 1.04 detta kunde man utläsa det.

Thailand vs Singapore h2h

Senast dessa lag möttes i WC Qualification Asia, i låg Thailand på en 3. plats medans Singapore var på en 4. plats. Thailand började med en 4-3-3 uppställning medans Singapore startade med en 5-4-1 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en WC Qualification Asia match den 2023-11-21 2026, resulterade i en vinst för Thailand med 1-3.

Thailand

WC Qualification Asia tabell

Hur som helst så kommer Thailand till matchen med 5 poäng och ligger på 3. plats i WC Qualification Asia, laget har minus statistik med 2 förlorade matcher, vunna 1, och oavgjorda 2.

Inför den 6. omgången, har laget en liten nackdel med 3 poäng till skillnad från China PR som ligger strax ovanför, på 2. plats.

Thailand analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra en skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning inför deras sista match. Låt oss titta på hur den sista omgången påverkar Thailand och deras position i ligatabellen.

Just nu i WC Qualification Asia, har Thailand gjort 6 och släppt in 8, efter 5 omgångar.

Så här långt i liga så är inte dens det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 47,2%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Thailand – Singapore 2026 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Thailand är mer offensiva än Singapore, som har 414 anfall mot 189 för Singapore, har gjort mål 6 gånger. I jämförelse, Singapore konvertera till mål 3 gånger.

Bästa målskytt från Thailand

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Korrakot Wiriya-Udomsiri. Anfallaren har gjort mål 3 i ligan och hjälpt Thailand att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Singapore

WC Qualification Asia tabell

Singapore kommer till denna match med 1 poäng, och är på 4. plats i WC Qualification Asia, efter ha vunnit 0 matcher totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 1 oavgjort.

Med en liten nackdel med 4 poäng mot Thailand som ockuperar plats 3, laget börjar den 6. omgången.

Singapore analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna kritiska fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Singapore och deras position i ligatabellen.

Singapore har gått igenom en svår period i sina senaste matcher, förlorat sina senaste 4 matcher och spelat oavgjort i den sista. De behöver samla sig och hitta ett sätt att återhämta sig från denna formdipp om de vill rädda sin säsong.

Inför den andra omgången förbereder sig Singapore för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,5 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i WC Qualification Asia.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över motståndarna om de har ett bollinnehav på över 50%. Detta är anledningen till att Singapore laget vanligtvis har ett genomsnittligt bollinnehav på 69% för att kontrollera matchen.

Bästa målgöraren för Singapore

Muhammad bin Ramli har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 2 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Singapore till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Intressanta fakta om spelet

Med Thailand som skryter med en obesegrad rekord i sina senaste möten mot Singapore, är alla ögon på dem för att behålla sitt dominans på planen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Thailand 0,5 och bortalaget Singapore 1 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 8,05 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Thailand är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Thailand i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,4 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Thailand – Singapore speltips 2026: FAQ

När spelas matchen mellan Thailand – Singapore?

Matchen kommer att spelas på tisdag den 11 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Thailand – Singapore?

Matchen kommer att spelas på Rajamangala National Stadium (Bangkok) i Bangkok.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en WC Qualification Asia match, i säsongen 2026, och slutade med 1-3 resultat för Thailand.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18944438
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information