Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Teuta Durrës – Laçi 05 november 2023 | Topptipset tips för Superliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Superliga_albania

En Superliga match mellan Teuta Durrës och Laçi kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Teuta Durrës – Laçi 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Teuta Durrës – Laçi kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadiumi Niko Dovana, i Durrës som har en kapacitet på 12040 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Teuta Durrës – Laçi 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Superliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,22, nu är det ett snitt på 2,59 per match.

Teuta Durrës senaste match

Förra matchen spelades mot Tirana i Superliga och slutade med 2-0. Teuta Durrës har en förlust från förra omgången.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.60.

Laçi senaste match

Laçi har samma form som motståndarna. Laget har också en nederlag inför denna match. I den senaste matchen mötte laget Partizani Tirana, och resultatet blev 0-1.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.40 på att hemmalaget skulle förlora.

Teuta Durrës vs Laçi h2h

Senast dessa lag mötte varandra var i en Superliga match den 2023-09-15 2023/2024, resulterade i en vinst för Laçi med 6-1.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Teuta Durrës

Superliga tabell

Teuta Durrës har spelat in 11 poäng och ligger på 10. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 3 vinster, 5 förluster, plus 2 oavgjorda.

Inför den 12. omgången, har laget samma poäng som Dinamo Tirana som ockuperar plats 9.

Teuta Durrës som är placerade i mitten av ligatabellen i den Superliga utan några ambitioner att nå högre eller några nedflyttning beskymmer kommer att dra nytta av hemmaplan för att besegra.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 2 förluster i Superliga, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

Teuta Durrës analys

Teuta Durrës har gjort 8 och släppt in 16, efter 11 spelade omgångar i Superliga.

Teuta Durrës har haft problem med sin offensiv på sistone, med en hög andel matcher där de inte har lyckats göra mål och en brist på kvalitativa målchanser.

Teuta Durrës tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 49,5% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Teuta Durrës – Laçi 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Bästa målskytt från Teuta Durrës

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Realdo Fili som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 3 den här säsongen och har hjälpt Teuta Durrës få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 2 av 3 mål har spelaren gjort på straff.

Laçi

Superliga tabell

Laçi har 14 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 4 vinster, 2 oavgjorda och 5 förluster.

Vilket betyder att i 12. omgången, har laget över Vllaznia Shkodër som ligger på plats 5, en fördel med 1 poäng.

Laçi analys

Laçi gör inte så många mål i ligan och det kan ha att göra med att de enbart har ett snitt på 4,45 skott per match. Det är inte tillräckligt för att störa motståndarnas målvakt.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Superliga.

Laçi är ett mer offensivt lag än Teuta Durrës, de har 1236 anfall mot 1155 för Teuta Durrës, har gjort 17 mål. I jämförelse, så har Teuta Durrës gjort 8 mål.

Bästa målgöraren för Laçi

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Ronald Sobowale som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 5 gånger i ligan och hjälpt Laçi undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Intressanta fakta om spelet

Med Laçi som skryter med en obesegrad rekord i sina senaste möten mot Teuta Durrës, är alla ögon på dem för att behålla sitt dominans på planen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Teuta Durrës är Realdo Fili, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Laçi Ronald Sobowale, han har gjort 5 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Eftersom Laçi har ett snitt på 0,8 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 4,2 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,36 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Teuta Durrës – Laçi speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Teuta Durrës – Laçi?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Teuta Durrës – Laçi?

Matchen kommer att spelas på Stadiumi Niko Dovana i Durrës.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Superliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 6-1 resultat för Laçi.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18960644
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information