Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Ternana – Como 03 februari 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

Matchen mellan Ternana och Como i Serie B, Italy kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 15:15h (UTC), titta på speltipsen mellan Ternana – Como 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Ternana – Como kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Libero Liberati, i Terni som har en kapacitet på 22000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Ternana – Como 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Serie B, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,33, nu är det ett snitt på 2,56 per match.

Ternana senaste match

Ternana kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Venezia i Serie B och slutade 1-0. Laget leddes av R. Breda och de spelade med en 3-5-2 uppställning.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.57.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Marco Capuano hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Como senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Como, som använde en 4-3-1-2 uppställning mot Ascoli med slutresultet blev 0-2.

Denna förlust väntade de sig inte. De var favoriterna men förlorade, där oddsen i matchen var 5.25.

Ternana vs Como h2h

Senaste gången som Ternana och Como möttes var i Serie B. Ternana låg då på 17. plats och började med en 3-5-2 formation, medans Como, som låg på en 13. plats, använde sig av en 3-4-1-2 taktik.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Serie B den 2023-09-17. Como var det laget som drog längsta strået och vann med 2-1.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Como insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Ternana.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Ternana

Serie B tabell

Ternana har för närvarande 21 poäng och ligger på en 17. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Nedflyttnings slutspel, med resultat på 5 vinster, 6 oavgjorda och 11 förluster.

Inför den 23. omgången rankas lagen ovanför FeralpiSalò med en fördel på 1 poäng vilket är just under målramen på plats 18, och med 1 poäng mindre än Ascoli som är på 16. plats.

Ternana analys

Ternana som spelar i Serie B, efter 22 spelade omgångar, har de gjort 27 mål och 32 insläppta mål.

Ternana laget kommer från en förlust i Serie B, och tränaren Roberto Breda vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Inför matchen Ternana – Como 2023/2024 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. Ternanas har ett genomsnittligt bollinnehav på 45,45%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från Ternana

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Antonio Raimondo. Ternana har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 7 mål denna säsong.

Como

Serie B tabell

Como har 39 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 11 vinster, 6 oavgjorda och 5 förluster.

Laget har en liten nackdel med 2 poäng mot Venezia som ligger på plats 3 i den 23. omgången.

Como analys

Inför den andra omgången förbereder sig Como för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,86 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i Serie B som vill hålla sig till bra insatser!

Med en resultatrad på 5 vinster, 3 förluster och 3 oavgjorda i Serie B, när Como spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Bästa målgöraren för Como

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Patrick Cutrone. Har gjort mål 9 gånger den här säsongen och har hjälpt Como att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Ternana är Antonio Raimondo, som redan har gjort 7 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Como Patrick Cutrone, han har gjort 9 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att Como har ett snitt på 1,18 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,48 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,27 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 4. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Ternana – Como speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Ternana – Como?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Ternana – Como?

Matchen kommer att spelas på Stadio Libero Liberati i Terni.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Como.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885915
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information