Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Tenerife – Real Valladolid 02 juni 2024 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Matchen mellan Tenerife och Real Valladolid i La Liga 2, Spain kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024, kl 16:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Tenerife – Real Valladolid 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Tenerife – Real Valladolid kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Heliodoro Rodríguez Lopéz, i Tenerife som har en kapacitet på 22667 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Tenerife – Real Valladolid 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,25 per match.

Tenerife senaste match

Tenerife kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Burgos i La Liga 2 och slutade 1-1. Laget leddes av A. Garitano Aguirrezábal och de spelade med en 4-4-1-1 uppställning.

Att få med sig ett oavgjort resultat (odd 5.00) var riktigt bra gjort, speciellt när det andra laget var favoriter.

Luismi Cruz stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Tenerife för en blek insats.

Real Valladolid senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Real Valladolid, som använde en 4-3-3 uppställning mot Villarreal II med slutresultet blev 3-2.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.36.

Tenerife vs Real Valladolid h2h

Senast dessa lag möttes i La Liga 2, i låg Tenerife på en 6. plats medans Real Valladolid var på en 7. plats. Tenerife började med en 4-4-2 uppställning medans Real Valladolid startade med en 4-1-4-1 uppställning.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en La Liga 2 den 2023-11-04. Real Valladolid var det laget som drog längsta strået och vann med 2-0.

Real Valladolid har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Tenerife är det tvärtom.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Tenerife

La Liga 2 tabell

Hur som helst så kommer Tenerife till matchen med 53 poäng och ligger på 12. plats i La Liga 2, laget har minus statistik med 16 förlorade matcher, vunna 14, och oavgjorda 11.

Vilket betyder att laget är framför FC Cartagena laget som ligger på plats 13 i den 42. omgången och har en nackdel på 2 poäng.

Tenerife analys

Eftersom det här är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som tillför en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Tenerife och deras position i ligatabellen.

Än så länge har Tenerife gjort 36 mål och släppt in 40 mål. Detta efter 41 omgångar.

dens genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 49,49%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Tenerife – Real Valladolid 2023/2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Med ett resultat på 10 vinster, 5 förluster och 5 oavgjorda i jämförelse med de 4 matcher de van som bortalag, det finns inget plats som är bättre än hemma för detta lag.

Bästa målskytt från Tenerife

Ángel har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 9 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Tenerife till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Real Valladolid

La Liga 2 tabell

Real Valladolid har 72 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttning, med resultaten 21 vinster, 9 oavgjorda och 11 förluster.

Real Valladolid analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som tillför en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Real Valladolid och deras position i ligatabellen.

Real Valladolid har släppt in 34 mål och gjort 50 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 41 omgångar i ligan.

Inför den andra omgången förbereder sig Real Valladolid för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,22 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i La Liga 2 som vill hålla sig till bra insatser!

Real Valladolid laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 56,12%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

Real Valladolid är ett mer offensivt lag än Tenerife, de har 4541 anfall mot 4270 för Tenerife, har gjort 50 mål. I jämförelse, så har Tenerife gjort 36 mål.

Bästa målgöraren för Real Valladolid

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Mamadou Sylla. Anfallaren har gjort mål 8 gånger den här säsongen och har hjälpt Real Valladolid att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Real Valladolid, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Tenerife som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 1.67.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Tenerife är Ángel, som redan har gjort 9 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Real Valladolid Mamadou Sylla, han har gjort 8 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Real Valladolid har ett snitt på 0,85 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 4,71 hörnor per match.

Spel på kort

Tenerife har ett snitt på 3 gula kort per match när det gått 41 omgångar, Real Valladolid har ett snitt på 2,5. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,59 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Tenerife är ett mer aggressivt lag som fått 7 röda kort den här säsongen, till skillnad från Real Valladolid som fick bara rött kort 3 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Tenerife – Real Valladolid speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Tenerife – Real Valladolid?

Matchen kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Tenerife – Real Valladolid?

Matchen kommer att spelas på Estadio Heliodoro Rodríguez Lopéz i Tenerife.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-0 resultat för Real Valladolid.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18856269
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information