Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Tenerife – FC Andorra 03 februari 2024 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

En La Liga 2 match mellan Tenerife och FC Andorra kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 20:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Tenerife – FC Andorra 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Tenerife – FC Andorra kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Heliodoro Rodríguez Lopéz, i Tenerife som har en kapacitet på 22667 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Tenerife – FC Andorra 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,35 per match.

Tenerife senaste match

Förra matchen spelades mot Levante i La Liga 2 och slutade med 0-0. Då leddes laget av A. Garitano Aguirrezábal, de ställde upp med en 4-4-2 formation. Tenerife har en oavgjort från förra omgången.

Det var ett odds på 2.90 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Tenerife kom inte upp i normal nivå utan stod för en blek insats. Enric Gallego stod för en bra insats med sina passningar så åg han till att dem inte förlorade matchen.

FC Andorra senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, FC Andorra, som använde en 4-3-3 uppställning mot Elche med slutresultet blev 0-1.

Matchen förväntades bli en jämn historia, 3.30 var oddset på att hemmalaget skulle förlora.

Tenerife vs FC Andorra h2h

Senaste gången som Tenerife och FC Andorra möttes var i La Liga 2. Tenerife låg då på 6. plats och började med en 4-4-2 formation, medans FC Andorra, som låg på en 9. plats, använde sig av en 4-3-3 taktik.

Senast dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match den 2023-09-03 2023/2024, resulterade i en vinst för Tenerife med 0-1.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Tenerife

La Liga 2 tabell

Tenerife har 32 poäng och är på 14. plats i La Liga 2 i Spain. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 10 förluster, 9 vinster och 5 oavgjorda.

Inför den 25. omgången, har laget skiljer det 1 poäng till Eldense som ligger strax ovanför på 13. plats.

Tenerife analys

I La Liga 2 har Tenerife totalt gjort 22 mål och släppt in 23 antal mål, detta efter 24 spelade omgångar.

Tenerife går igenom en svacka i sin form, efter att ha förlorat sina senaste 3 matcher och spelat oavgjort i de andra 2. De behöver samla ihop sig och hitta ett sätt att komma tillbaka till vinnande vägar om de vill fortsätta vara konkurrenskraftiga i ligan.

Tenerife har ett genomsnittligt bollinnhav på 49,92% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna Tenerife – FC Andorra 2023/2024 match och lyckas att konvertera det till mål.

Medan de vunnit 3 matcher som bortalag, detta lag bevisar att det finns något som kallas för hemmaplansfördel med ett resultat på 6 vinster, 4 förluster och 2 oavgjorda.

Bästa målskytt från Tenerife

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Ángel som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 7 den här säsongen och har hjälpt Tenerife få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

FC Andorra

La Liga 2 tabell

Med 23 poäng vunna, är FC Andorra på 21. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 6 vinster mot 13 förluster plus 5 oavgjorda.

I den 25. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng jämfört med FC Cartagena som ligger straxt över på 20. plats.

FC Andorra analys

När det har gått 24 omgångar av säsongen så har FC Andorra släpp in fler mål än de har gjort. Totalt har de gjort 21 mål och släppt 33 bollar i mål.

FC Andorra har haft svårt att hitta nätet i de senaste matcherna, vilket har resulterat i en brist på poäng och en minskad självförtroende.

Inför den andra omgången förbereder sig FC Andorra för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,04 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför FC Andorra laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 65,63% för att kontrollera matchen.

Det kan mycket väl leda till en förlust att de spelar på bortaplan. Deras måleffektivitet är inte den bästa genomsnittet för gjorda mål överstiger inte 0,88 per match.

Bästa målgöraren för FC Andorra

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Manuel Nieto som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 4 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som FC Andorra har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Tenerife är Ángel, som redan har gjort 7 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i FC Andorra Manuel Nieto, han har gjort 4 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Eftersom FC Andorra har ett snitt på 0,67 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,56 hörnor per match.

Spel på kort

Tenerife har ett snitt på 2,8 gula kort per match när det gått 24 omgångar, FC Andorra har ett snitt på 1,6. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,67 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Tenerife är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från FC Andorra som fick bara rött kort 3 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Tenerife – FC Andorra speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Tenerife – FC Andorra?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Tenerife – FC Andorra?

Matchen kommer att spelas på Estadio Heliodoro Rodríguez Lopéz i Tenerife.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-1 resultat för Tenerife.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855879
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information