Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Tallinna Kalev – Trans 12 maj 2024 | Topptipset tips för Meistriliiga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Meistriliiga_Estonia

En Meistriliiga match mellan Tallinna Kalev och Trans kommer att spelas på söndag den 12 maj 2024, kl 14:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Tallinna Kalev – Trans 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Tallinna Kalev – Trans kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Kadrioru staadion, i Tallinn som har en kapacitet på 500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Tallinna Kalev – Trans 2024

I den nuvarande upplagan av Meistriliiga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,54, nu är det ett snitt på 3,1 per match.

Tallinna Kalev senaste match

Tallinna Kalev kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Paide i Meistriliiga och slutade 2-0.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.33.

Trans senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en oavgjort i deras senaste match. En match i Meistriliiga, Trans mötte Vaprus lag, och resultatet slutade med 0-0.

Resultatet blev oavgjort i denna jämna match, oddset slutade på 3.60.

Tallinna Kalev vs Trans h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var för en dryg månad sedan! Matchen spelades i Meistriliiga 2024, på 2024-04-13. Då blev resultatet oavgjort, 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Tallinna Kalev laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Trans laget har haft.

Tallinna Kalev

Meistriliiga tabell

Hur som helst så kommer Tallinna Kalev till matchen med 9 poäng och ligger på 7. plats i Meistriliiga, laget har minus statistik med 6 förlorade matcher, vunna 2, och oavgjorda 3.

Vilket betyder att i 10. omgången, har laget över Vaprus som ligger på plats 8, en fördel med 1 poäng.

Tallinna Kalev analys

När det har spelats 9 omgångar i Meistriliiga, har Tallinna Kalev totalt 11 gjorda mål och 20 insläppta mål.

Tallinna Kalev laget kommer till denna match med en rad 3 förluster i Meistriliiga som har påverkat lagets moral.

Resultaten de senaste matcherna visar att Tallinna Kalev har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

Så här långt i liga så är inte Tallinna Kalevs det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 47,27%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Tallinna Kalev – Trans 2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Tallinna Kalev är mer offensiva än Trans, som har 981 anfall mot 760 för Trans, har gjort mål 11 gånger. I jämförelse, Trans konvertera till mål 8 gånger.

Bästa målskytt från Tallinna Kalev

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Aleksander Švedovski varit höjdpunkterna. Hjälpt Tallinna Kalev med 2 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 2 av 2 mål har spelaren gjort på straff.

Trans

Meistriliiga tabell

Trans har 6 poäng och ligger på 9. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Nedflyttnings slutspel, med resultaten 1 vinst, 3 oavgjorda och 5 förluster.

Vilket betyder att laget är framför Nõmme United laget som ligger på plats 10 i den 10. omgången och har en nackdel på 1 poäng.

Trans analys

Trans har haft svårigheter med att scorea i de senaste matcherna, vilket indikerar att deras anfallsspel behöver förbättras för att kunna vinna matcher.

Inför den andra omgången förbereder sig Trans för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5,11 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Oftast brukar det sluta i förlust när lag med låg måleffektivitet spelar på bortaplan. Deras genomsnittliga mål per match överstiger inte 0,89 mål per match.

Bästa målgöraren för Trans

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Georgi Kukhianidze som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 3 gånger i ligan och hjälpt Trans undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Med tanke på att Trans har ett snitt på 0,75 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 4,33 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,44 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Tallinna Kalev – Trans speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Tallinna Kalev – Trans?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Tallinna Kalev – Trans?

Matchen kommer att spelas på Kadrioru staadion i Tallinn.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Meistriliiga match, i säsongen 2024, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19070719
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information