Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Tallinna Kalev – Nõmme Kalju 05 november 2023 | Topptipset tips för Meistriliiga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Meistriliiga_Estonia

En Meistriliiga match mellan Tallinna Kalev och Nõmme Kalju kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Tallinna Kalev – Nõmme Kalju 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Tallinna Kalev – Nõmme Kalju kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Kadrioru staadion, i Tallinn som har en kapacitet på 500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Tallinna Kalev – Nõmme Kalju 2023

Det har gjort mindre mål i Meistriliiga än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,05 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,54 mål per spelad match.

Tallinna Kalev senaste match

Tallinna Kalev kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Harju Jalgpallikool i Meistriliiga och slutade 0-2.

Det går att räkna med en jämn match, det visar sig på oddset på hemmalaget, vilket är 2.00.

Nõmme Kalju senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en oavgjort i deras senaste match. En match i Meistriliiga, Nõmme Kalju mötte Paide lag, och resultatet slutade med 3-3.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.60.

Tallinna Kalev vs Nõmme Kalju h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Meistriliiga match den 2023-07-02, hänvisar till säsongen 2023, vilket slutade med en vinst för Tallinna Kalev med 1-2.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

De sista fem matcherna för Tallinna Kalev har varit sólida insatser, medans Nõmme Kalju har varit med ojämna.

Tallinna Kalev

Meistriliiga tabell

Hemmalaget ligger på 4. plats i ligan med 49 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 13 vinster, 11 förluster och, 10 oavgjorda.

Inför den 35. omgången, har laget samma poäng som Paide som ockuperar plats 3.

Tallinna Kalev analys

Just nu i Meistriliiga, har Tallinna Kalev gjort 43 och släppt in 40, efter 34 omgångar.

Inför matchen Tallinna Kalev – Nõmme Kalju 2023 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. Tallinna Kalevs har ett genomsnittligt bollinnehav på 44,59%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från Tallinna Kalev

Foday Trawally har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 8 gjorda mål i ligan, mittfältare har bidragit till att leda Tallinna Kalev till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Nõmme Kalju

Meistriliiga tabell

Nõmme Kalju kommer till denna match med 47 poäng, och är på 5. plats i Meistriliiga, efter ha vunnit 12 matcher totalt och förlust 11 gånger, totalt sett 11 oavgjorda.

Nõmme Kalju analys

34 omgångar har spelats och då har Nõmme Kalju gjort 49 mål och släppt in 41, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Det är ett top 5-lag i Meistriliiga som vill hålla sig till bra insatser!

Nõmme Kalju är ett mer offensivt lag än Tallinna Kalev, de har 3013 anfall mot 2923 för Tallinna Kalev, har gjort 49 mål. I jämförelse, Tallinna Kalev som har gjort 43 mål.

Bästa målgöraren för Nõmme Kalju

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Alex Matthias Tamm som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 7 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Nõmme Kalju har nått i flera matcher.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 4 av 7 mål har spelaren gjort på straff.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Tallinna Kalev är Foday Trawally, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Nõmme Kalju Alex Matthias Tamm, han har gjort 7 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Tallinna Kalev 0,81 och bortalaget Nõmme Kalju 1 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 4,76 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,91 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Nõmme Kalju är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Tallinna Kalev som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Tallinna Kalev – Nõmme Kalju speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Tallinna Kalev – Nõmme Kalju?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Tallinna Kalev – Nõmme Kalju?

Matchen kommer att spelas på Kadrioru staadion i Tallinn.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Meistriliiga match, i säsongen 2023, och slutade med 1-2 resultat för Tallinna Kalev.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18772841
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information