Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Swansea City – Sunderland 04 november 2023 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

En Championship match mellan Swansea City och Sunderland kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Swansea City – Sunderland 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Swansea City – Sunderland kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Swansea.com Stadium, i Swansea som har en kapacitet på 20827 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Swansea City – Sunderland 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,75 per match.

Swansea City senaste match

Swansea City fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Blackburn Rovers i Championship och resultatet blev 0-1. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av M. Duff.

Hemmalaget har ett odds på 3.80, och det räknas med att det ska bli en jämn match.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Jerry Yates sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Swansea City till seger.

Sunderland senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Sunderland, som använde en 4-1-4-1 uppställning mot Norwich City med slutresultet blev 3-1.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (1.95).

Swansea City vs Sunderland h2h

Sunderland var på en 8. plats i Championship medans Swansea City var på en 15. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Sunderland börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Swansea City använde i den matchen.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Championship match den 2023-01-14 2022/2023, resulterade i en vinst för Swansea City med 1-3.

De sista fem matcherna för Swansea City har varit sólida insatser, medans Sunderland har varit med ojämna.

Swansea City

Championship tabell

Swansea City kommer till spel i denna match med 18 poäng och ligger på en 13. plats i Championship, med minus statistik, förlorat 6 matcher totalt och vunnit endast 5, har totalt 3 oavgjorda.

Vilket betyder att i 15. omgången, har laget över Birmingham City som ligger på plats 14, ingen fördel.

Swansea City analys

Efter 14 omgångar har Swansea City en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 20 mål och släppt in 18 mål.

Med en upptagen schemalagd, Swansea City kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Swansea City och Sunderland med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Swansea City

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Jerry Yates. Har gjort mål 4 denna säsong och har hjälpt Swansea City till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Sunderland

Championship tabell

Sunderland kommer till denna match med 22 poäng, och är på 8. plats i Championship, efter ha vunnit 7 matcher totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 1 oavgjort.

Detta betyder, i den 15. omgången, har laget samma poäng, och Preston North End laget är precis bakom på en 9. plats.

Sunderland analys

Sunderland har släppt in 16 mål och gjort 24 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 14 omgångar i ligan.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över motståndarna om de har ett bollinnehav på över 50%. Detta är anledningen till att Sunderland laget vanligtvis har ett genomsnittligt bollinnehav på 56,93% för att kontrollera matchen.

Sunderland är ett mer offensivt lag än Swansea City, de har 1528 anfall mot 1484 för Swansea City, har gjort 24 mål. I jämförelse, Swansea City som har gjort 20 mål.

Med en upptagen schemalagd, Sunderland kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Swansea City och Sunderland med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Sunderland

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Jack Clarke som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 9 gånger i ligan och hjälpt Sunderland undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Swansea City är Jerry Yates, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Sunderland Jack Clarke, han har gjort 9 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Med tanke på att Sunderland har ett snitt på 1,57 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,22 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,43 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Swansea City – Sunderland speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Swansea City – Sunderland?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Swansea City – Sunderland?

Matchen kommer att spelas på Swansea.com Stadium i Swansea.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-3 resultat för Swansea City.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18846915
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information