Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Swansea City – Norwich City 04 oktober 2023 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

Swansea City och Norwich City är planerad att spelas på onsdag den 04 oktober 2023 i den Championship i England, titta på speltipsen mellan Swansea City – Norwich City 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Swansea City – Norwich City kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Swansea.com Stadium, i Swansea som har en kapacitet på 20827 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Swansea City – Norwich City 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,85 per match.

Swansea City senaste match

Förra matchen spelades mot Millwall i Championship och slutade med 0-3. Då leddes laget av M. Duff, de ställde upp med en 3-1-4-2 formation. Swansea City har en seger från förra omgången.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 3.40 på hemmalaget.

En nyckelspelare i vinsten för Swansea City, Jerry Yates var en av de få spelarna som lyckades nå upp till sin normala standard i matchen. I en tillställning utan motivation för något av lagen, hjälpte han till mycket för att det skulle bli ett positivt resultat.

Norwich City senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Norwich City, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Birmingham City med slutresultet blev 2-0.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 1.91 på hemmalaget.

Swansea City vs Norwich City h2h

Senaste gången som Swansea City och Norwich City möttes var i Championship. Swansea City låg då på 13. plats och började med en 4-2-3-1 formation, medans Norwich City, som låg på en 10. plats, använde sig av en 4-4-2 taktik.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Championship match den 2023-04-22 2022/2023, resulterade i en vinst för Swansea City med 0-3.

Swansea City

Championship tabell

Swansea City har 9 poäng och är på 19. plats i Championship i England. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 4 förluster, 2 vinster och 3 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför Watford laget som ligger på plats 20 i den 10. omgången och båda har samma poäng.

Swansea City analys

Efter 9 omgångar har Swansea City en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 13 mål och släppt in 12 mål.

Lag som har över 50% bollinnehav har oftast viss kontroll över sina motståndare. Med detta i åtanke, försöker Swansea City laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 54,11% för att kontrollera spelet.

Bästa målskytt från Swansea City

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Jerry Yates. Swansea City har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 3 mål denna säsong.

Norwich City

Championship tabell

Norwich City kommer till denna match med 16 poäng, och är på 7. plats i Championship, efter ha vunnit 5 matcher totalt och förlust 3 gånger, totalt sett 1 oavgjort.

Laget har ingen nackdel mot Cardiff City som ligger på plats 6 i den 10. omgången och har samma antal poäng.

Norwich City analys

9 omgångar har spelats och då har Norwich City gjort 19 mål och släppt in 16, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Norwich City är ett offensivt lag med ett genomsnitt på 4,67 sott på mål per match. Av det kan vi avläsa att de är ett offensivt lag och givetvis ökar det deras chanser att vinna matcher.

Med en upptagen schemalagd, Norwich City kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Swansea City och Norwich City med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Jack Stacey är allt mer framträdande för laget, en försvarare som kom inför den här säsongen, gjorde ännu en bra match senast. I matchen mot Birmingham City var han väldigt tongivande, utstrålade säkerhet och visar att han verkligen har anpassat sig till sin nya klubb.

Bästa målgöraren för Norwich City

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Jon Rowe som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Norwich City har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Swansea City är Jerry Yates, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Norwich City Jon Rowe, han har gjort 5 mål.

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 4,84 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,78 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Swansea City – Norwich City speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Swansea City – Norwich City?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 04 oktober 2023.

I vilken stadium och stad spelar Swansea City – Norwich City?

Matchen kommer att spelas på Swansea.com Stadium i Swansea.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-3 resultat för Swansea City.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18846856
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information