Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Sunderland – Watford 04 oktober 2023 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

Matchen mellan Sunderland och Watford i Championship, England kommer att spelas på onsdag den 04 oktober 2023, titta på speltipsen mellan Sunderland – Watford 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Sunderland – Watford kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Stadium of Light, i Sunderland som har en kapacitet på 48707 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Sunderland – Watford 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,85 per match.

Sunderland senaste match

Sunderland kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Sheffield Wednesday i Championship och slutade 0-3. Laget leddes av T. Mowbray och de spelade med en 4-1-4-1 uppställning.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.20 på hemmalaget.

Efter en fantastisk insats så blev Mason Burstow det stora namnet i lagets seger. Stod för Sunderlands bästa insats, atack var förödande för motståndarna i denna match som blev till en assist för målet.

Watford senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Watford, som använde en 3-4-3 uppställning mot Middlesbrough med slutresultet blev 2-3.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.70 på att hemmalaget skulle förlora.

Sunderland vs Watford h2h

Sunderland var på en 7. plats i Championship medans Watford var på en 13. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Sunderland börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Watford använde i den matchen.

Den sista gången som dessa lag möttes i en Championship match var 2023-04-29, hänvisning till säsongen 2022/2023, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Sunderland laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Watford laget har haft.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Sunderland vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot Sheffield Wednesday, Watford förlorade i en match mot Middlesbrough. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Det är viktigt att tänka på att en stor del av deras prestation beror på Mason Burstow, som gjorde en briljant insats och var en starkt bidragande orsak till att laget vann.

Sunderland

Championship tabell

Sunderland har för närvarande 16 poäng och ligger på en 4. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttnings slutspel, med resultat på 5 vinster, 1 oavgjort och 3 förluster.

Detta betyder att i den 10. omgången har laget ingen fördel i relation till Hull City laget som är på den 5. plats.

Sunderland analys

Sunderland har totalt gjort 18 mål och släppt in 8 mål. Efter 9 omgångar har de en positiv målskillnad.

Bästa målskytt från Sunderland

Jack Clarke har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 7 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Sunderland har fått med sig i flera matcher.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Watford

Championship tabell

Watford kommer till denna match med 9 poäng, och är på 20. plats i Championship, efter ha vunnit dubbelt totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Swansea City som ligger på plats 19 i den 10. omgången och har samma antal poäng.

Watford analys

Bollinnehav över 50% ger vanligtvis lag en viss kontroll över dera motståndare. Av denna anledning har vanligtvis Watford laget ett genomsnittligt bollinnehav på 59,11% för att försöka kontrollera matchen.

Bästa målgöraren för Watford

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Mileta Rajovic. Har gjort mål 3 gånger den här säsongen och har hjälpt Watford att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Sunderland är Jack Clarke, som redan har gjort 7 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Watford Mileta Rajovic, han har gjort 3 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Med tanke på att Watford har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 6,5 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Watford är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,33 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Watford i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,67 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Sunderland – Watford speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Sunderland – Watford?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 04 oktober 2023.

I vilken stadium och stad spelar Sunderland – Watford?

Matchen kommer att spelas på Stadium of Light i Sunderland.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18846855
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information