Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Sunderland – Southampton 02 september 2023 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

Matchen mellan Sunderland och Southampton i Championship, England kommer att spelas på lördag den 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Sunderland – Southampton 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Sunderland – Southampton kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Stadium of Light, i Sunderland som har en kapacitet på 48707 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Sunderland – Southampton 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,85 per match.

Sunderland senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Sunderland har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av T. Mowbray och Matchen spelades mot Coventry City i Championship och slutade med 0-0.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 5.00.

Bradley Dack stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Sunderland för en blek insats.

Southampton senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Southampton, som använde en 4-3-3 uppställning mot Queens Park Rangers med slutresultet blev 2-1.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.33.

Sunderland vs Southampton h2h

Den 2017-02-11 2016/2017 i Premier League möttes lagen och slutade med en vinst för Southampton med 0-4.

Southampton har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Sunderland.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Sunderland

Championship tabell

Sunderland kommer till spel i denna match med 4 poäng och ligger på en 18. plats i Championship, med minus statistik, förlorat 2 matcher totalt och vunnit endast 1, har totalt 1 oavgjort.

Laget har samma poäng som Cardiff City som ockuperar plats 17, är laget som startar den 5. omgången.

Sunderland analys

För närvarande, i Championship, har Sunderland gjort 4 mål och släppt in 5, efter spelade 4 omgångar.

Bästa målskytt från Sunderland

Jobe Bellingham har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Mittfältare har redan gjort mål 2 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Sunderland har fått med sig i flera matcher.

Southampton

Championship tabell

Southampton har 10 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 3 vinster, 1 oavgjort och 0 förluster.

Southampton analys

Efter 4 omgångar har Southampton en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 10 mål och släppt in 7 mål.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Championship.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över deras motståndare med ett bollinnehav på över 50%. Därför försöker Southampton laget vanligtvis kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 71,25%.

Borta brukar inte Southampton vanligtvis ge motståndarna mycket chans, med reslutaten 2 vinster, 0 förluster och 0 oavgjorda i Championship.

Med 2 vinster i Championship i rad, Southampton utmärkta form gör dem till favoriter.

Southampton är ett mer offensivt lag än Sunderland, de har 585 anfall mot 433 för Sunderland, har gjort 10 mål. I jämförelse, så har Sunderland gjort 4 mål.

Ryan Manning är allt mer framträdande för laget, en försvarare som kom inför den här säsongen, gjorde ännu en bra match senast. I matchen mot Queens Park Rangers var han väldigt tongivande, utstrålade säkerhet och visar att han verkligen har anpassat sig till sin nya klubb.

Bästa målgöraren för Southampton

Adam Armstrong har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 4 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Southampton till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Med tanke på att Southampton har ett snitt på 2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 8,38 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Sunderland är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 8,75 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Sunderland i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 7,25 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Sunderland – Southampton speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Sunderland – Southampton?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Sunderland – Southampton?

Matchen kommer att spelas på Stadium of Light i Sunderland.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premier League match, i säsongen 2016/2017, och slutade med 0-4 resultat för Southampton.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18846794
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information