Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Strømsgodset – HamKam 12 november 2023 | Topptipset tips för Eliteserien

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Strømsgodset och HamKam är planerad att spelas på söndag den 12 november 2023 i den Eliteserien i Norway, titta på speltipsen mellan Strømsgodset – HamKam 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Strømsgodset – HamKam kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Marienlyst Stadion, i Drammen som har en kapacitet på 8935 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Strømsgodset – HamKam 2023

Det har gjort mindre mål i Eliteserien än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,25 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 3,11 mål per spelad match.

Strømsgodset senaste match

Strømsgodset kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Tromsø i Eliteserien och slutade 0-1. Laget leddes av J. Isnes och de spelade med en 3-4-3 uppställning.

Oddset på 6.50 visade vilka underdogs de var. Så det blev en riktigt skräll i denna match!

En nyckelspelare i vinsten för Strømsgodset, Elias Hoff Melkersen var en av de få spelarna som lyckades nå upp till sin normala standard i matchen. I en tillställning utan motivation för något av lagen, hjälpte han till mycket för att det skulle bli ett positivt resultat.

HamKam senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Eliteserien, HamKam, som använde en 5-3-2 uppställning mot Viking med slutresultet blev 3-0.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 3.00 på hemmalaget.

Strømsgodset vs HamKam h2h

Senast dessa två laget möttes, låg HamKam på en 6. plats i Eliteserien och Strømsgodset på en 8. plats. HamKam startar med en 3-5-2 uppställning, medans Strømsgodset mönstrar en 3-4-3 uppställning.

I en Eliteserien match den 2023-04-23, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 2-0 för HamKam.

De sista fem matcherna för Strømsgodset har varit sólida insatser, medans HamKam har varit med ojämna.

Strømsgodset

Eliteserien tabell

Strømsgodset har 36 poäng och är på 8. plats i Eliteserien i Norway. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 13 förluster, 11 vinster och 3 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 28. omgången, med Rosenborg som jagar de andra på en 9. plats.

Strømsgodset laget kommer till matchen med en mittenplacering i Eliteserien tabellen, utan att uppfatta press för att göra bra resultat men vill göra en bra match.

Strømsgodset analys

När det har gått 27 omgångar så har Strømsgodset inte gjort så många mål. De har släppt in 33 mål och gjort totalt 31 mål.

När Strømsgodset – HamKam 2023 möts så vill Strømsgodsets ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 43,41% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Vinnande 4 matcher som bortalag, lagets resultat är 7 vinster, 5 förluster och 1 oavgjort det bevisar att det är väldigt starka på hemmaplan.

Bästa målskytt från Strømsgodset

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Jonatan Brunes som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 6 den här säsongen och har hjälpt Strømsgodset få positiva resultat vid fler tillfällen.

HamKam

Eliteserien tabell

HamKam kommer till denna match med 30 poäng, och är på 12. plats i Eliteserien, efter ha vunnit 9 matcher totalt och förlust 15 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

I den 28. omgången, har laget samma poäng jämfört med Haugesund som ligger straxt över på 11. plats.

HamKam analys

HamKam brukar inte bekymra motståndarnas målvakt så mycket. Det genomsnittliga skottet på mål i matcherna är 4,04 och det tyder på att laget inte gör så många mål.

Bästa målgöraren för HamKam

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Henrik Udahl. Har gjort mål 7 gånger den här säsongen och har hjälpt HamKam att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Strømsgodset är Jonatan Brunes, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i HamKam Henrik Udahl, han har gjort 7 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Eftersom HamKam har ett snitt på 1,23 mål per match när de spelar borta, och med tanke på att de knappt släpper in några mål på bortaplan, spelet på mindre än 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 4,57 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,48 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att HamKam är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Strømsgodset som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Strømsgodset – HamKam speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Strømsgodset – HamKam?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Strømsgodset – HamKam?

Matchen kommer att spelas på Marienlyst Stadion i Drammen.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eliteserien match, i säsongen 2023, och slutade med 2-0 resultat för HamKam.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information