Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Stoke City – Leicester City 03 februari 2024 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

Stoke City och Leicester City är planerad att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 15:00h (UTC), i den Championship i England, titta på speltipsen mellan Stoke City – Leicester City 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Stoke City – Leicester City kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Bet365 Stadium, i Stoke som har en kapacitet på 30089 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Stoke City – Leicester City 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,74 per match.

Stoke City senaste match

Stoke City kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Sunderland i Championship och slutade 3-1. Laget leddes av S. Schumacher och de spelade med en 4-3-3 uppställning.

Oddset var 1.91 på att hemmalaget skulle förlora, matchen förväntades bli jämn.

Michael Rose hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Leicester City senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Leicester City, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Swansea City med slutresultet blev 3-1.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.36.

Stoke City vs Leicester City h2h

Senast dessa lag möttes i Championship, i låg Stoke City på en 18. plats medans Leicester City var på en 1. plats. Stoke City började med en 4-4-2 uppställning medans Leicester City startade med en 4-3-3 uppställning.

Den 2023-10-07 2023/2024 i Championship möttes lagen och slutade med en vinst för Leicester City med 2-0.

Leicester City insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Stoke City.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

L. Smith kommer att vara domare i denna fotbollsmatch medans M. Stevens och C. Taylor assisterar honom.

Stoke City

Championship tabell

Stoke City kommer till spel i denna match med 32 poäng och ligger på en 19. plats i Championship, med minus statistik, förlorat 13 matcher totalt och vunnit endast 8, har totalt 8 oavgjorda.

Vilket betyder att i 30. omgången, har laget över Birmingham City som ligger på plats 20, ingen fördel.

Stoke City analys

När det har gått 29 omgångar så har Stoke City inte gjort så många mål. De har släppt in 37 mål och gjort totalt 28 mål.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 2 förluster i Championship, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

Stoke City har haft problem med sin offensiv på sistone, med en hög andel matcher där de inte har lyckats göra mål och en brist på kvalitativa målchanser.

Bästa målskytt från Stoke City

André Vidigal har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Stoke City har fått med sig i flera matcher.

Leicester City

Championship tabell

Leicester City har 69 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttning, med resultaten 22 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster.

Leicester City analys

29 omgångar har spelats och då har Leicester City gjort 59 mål och släppt in 23, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Inför den andra omgången förbereder sig Leicester City för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5,45 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Championship.

Leicester City laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 63,38%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

Eftersom Leicester City har en resultatrad på 10 vinster, 2 förluster och 2 oavgjorda när de spelar borta i Championship, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

Leicester City är ett mer offensivt lag än Stoke City, de har 3370 anfall mot 3236 för Stoke City, har gjort 59 mål. I jämförelse, Stoke City som har gjort 28 mål.

Bästa målgöraren för Leicester City

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Stephy Mavididi som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 10 gånger i ligan och hjälpt Leicester City undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historiska information: Leicester City

Med 7 vunna titlar i ligans historia, är Leicester City laget ett av de främsta. Lagets meritlista kan komma att påverka slutresultatet för matchen och det skulle inte vara första gången som de lyckas att överraska sina motståndare med en vinst när de har riktigt dålig form.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Stoke City är André Vidigal, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Leicester City Stephy Mavididi, han har gjort 10 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Leicester City har ett snitt på 2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 5,62 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Stoke City är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,24 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Stoke City i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,41 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Stoke City – Leicester City speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Stoke City – Leicester City?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Stoke City – Leicester City?

Matchen kommer att spelas på Bet365 Stadium i Stoke.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-0 resultat för Leicester City.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18847093
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information