Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Stoke City – Cardiff City 04 november 2023 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

Stoke City och Cardiff City är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den Championship i England, titta på speltipsen mellan Stoke City – Cardiff City 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Stoke City – Cardiff City kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Bet365 Stadium, i Stoke som har en kapacitet på 30089 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Stoke City – Cardiff City 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,75 per match.

Stoke City senaste match

Förra matchen spelades mot Middlesbrough i Championship och slutade med 0-2. Då leddes laget av A. Neil, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Stoke City har en seger från förra omgången.

Oddset på 4.50 visade vilka underdogs de var. Så det blev en riktigt skräll i denna match!

Med en enastående prestation blev Dwight Gayle det stora namnet i lagets seger.Stod för Stoke Citys bästa insats, och med utmärkt passningsteknik, blev atack förödande för motståndarna i matchen.

Cardiff City senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Cardiff City, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Bristol City med slutresultet blev 2-0.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.00 på hemmalaget.

Stoke City vs Cardiff City h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Cardiff City på en 19. plats i Championship och Stoke City på en 17. plats. Cardiff City startar med en 5-3-2 uppställning, medans Stoke City mönstrar en 3-5-2 uppställning.

Deras senaste Championship match 2022/2023 som spelades den 2023-04-22 slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Stoke City laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Cardiff City laget har haft.

Stoke City

Championship tabell

Tyvärr så kommer Stoke City till spel i denna match med bara 19 poäng. Laget ligger på 11. plats i Championship, med en minus statistik på 6 vinster, 7 förluster, och 1 oavgjort.

Detta betyder att i den 15. omgången har laget ingen fördel i relation till Blackburn Rovers laget som är på den 12. plats.

Stoke City laget infinner till matchen med en mittenplacering i Championship tabellen, utan att känna press för att göra bra resultat men vill göra en bra match.

Stoke City analys

Efter 14 omgångar, har Stoke City släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 18 mål än så länge och gjort 16 mål.

De senaste matcherna har avslöjat att Stoke City har svårt att göra mål, vilket kan bero på deras ineffektivitet i att skapa målchanser.

Spela på hemmaplan visar sig vara till fördel för detta lag, vilket deras statistik visar 4 vinster, 3 förluster och 0 oavgjorda. Spelet på bortaplan däremot har bara gett vinst i 2 matcher.

Med en upptagen schemalagd, Stoke City kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Stoke City och Cardiff City med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Stoke City

André Vidigal har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 4 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Stoke City har fått med sig i flera matcher.

Cardiff City

Championship tabell

Cardiff City har 23 poäng och ligger på 6. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 7 vinster, 2 oavgjorda och 5 förluster.

Cardiff City analys

Efter 14 omgångar har Cardiff City en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 23 mål och släppt in 16 mål.

När ett lag inte skjuter tillräckligt mycket under en match så är det svårt att göra mål. Cardiff City skjuter enbart i genomsnitt 4,21 per match och då är det svårt att störa motståndarens målvakt.

Cardiff City är i en utmärkt form och får räknas som favoriter efter 2 vinster i Championship.

Med en upptagen schemalagd, Cardiff City kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Stoke City och Cardiff City med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Cardiff City

Perry Ng har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 3 mål gjorda i ligan, har försvarare varit väldigt viktig för att leda Cardiff City till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Stoke City är André Vidigal, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Cardiff City Perry Ng, han har gjort 3 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Cardiff City inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Cardiff City ett snitt på 1,43 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 5,25 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Stoke City är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,21 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Stoke City i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,64 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Stoke City – Cardiff City speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Stoke City – Cardiff City?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Stoke City – Cardiff City?

Matchen kommer att spelas på Bet365 Stadium i Stoke.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18846914
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information