Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Stevenage – Blackpool 03 februari 2024 | Topptipset tips för League One

Få senaste uppdateringarna från Betarena

league one england

En League One match mellan Stevenage och Blackpool kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 15:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Stevenage – Blackpool 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Stevenage – Blackpool kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion The Lamex Stadium, i Stevenage som har en kapacitet på 6722 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Stevenage – Blackpool 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte League One ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,53 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Stevenage senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-4-2 uppställning. Stevenage har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av A. Revell och Matchen spelades mot Wigan Athletic i League One och slutade med 2-3.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.25 på hemmalaget.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Dan Sweeney, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för Stevenage.

Blackpool senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i EFL Trophy, Blackpool, som använde en 3-5-2 uppställning mot Bolton Wanderers med slutresultet blev 0-0.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.50.

Stevenage vs Blackpool h2h

Senaste gången som Stevenage och Blackpool möttes var i League One. Stevenage låg då på 5. plats och började med en 5-3-2 formation, medans Blackpool, som låg på en 10. plats, använde sig av en 3-5-2 taktik.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en League One den 2023-10-14. Blackpool var det laget som drog längsta strået och vann med 3-0.

Stevenage laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Blackpool laget har haft.

Stevenage

League One tabell

Hemmalaget ligger på 7. plats i ligan med 49 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 14 vinster, 6 förluster och, 7 oavgjorda.

Oxford United ligger strax ovanför på en 6. plats i den 31. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 1 poäng.

Stevenage analys

Just nu i League One, har Stevenage gjort 41 och släppt in 27, efter 30 omgångar.

Antal skott på mål för Stevenage laget i ligan är inte det bästa. Det är bara 4,41 per match. Detta brukar vara en bra indikation på att laget inte gör speciellt många mål eller ger motståndar målvakten speciellt mycket problem.

Stevenages tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 43% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Stevenage – Blackpool 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Bästa målskytt från Stevenage

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Jamie Reid. Har gjort mål 16 denna säsong och har hjälpt Stevenage till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Blackpool

League One tabell

Blackpool kommer till denna match med 46 poäng, och är på 8. plats i League One, efter ha vunnit 13 matcher totalt och förlust 9 gånger, totalt sett 7 oavgjorda.

I den 31. omgången, har laget en liten nackdel med 3 poäng jämfört med Stevenage som ligger straxt över på 7. plats.

Blackpool analys

30 omgångar har spelats och då har Blackpool gjort 47 mål och släppt in 34, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Blackpool är ett mer offensivt lag än Stevenage, de har 3153 anfall mot 2885 för Stevenage, har gjort 47 mål. I jämförelse, Stevenage som har gjort 41 mål.

Med en upptagen schemalagd, Blackpool kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Stevenage och Blackpool med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Blackpool

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Jordan Rhodes som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 15 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Blackpool har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Stevenage är Jamie Reid, som redan har gjort 16 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Blackpool Jordan Rhodes, han har gjort 15 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att Blackpool har ett snitt på 1,08 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,64 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,9 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Stevenage är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från Blackpool som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Stevenage – Blackpool speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Stevenage – Blackpool?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Stevenage – Blackpool?

Matchen kommer att spelas på The Lamex Stadium i Stevenage.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en League One match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-0 resultat för Blackpool.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18849529
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information