Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips St Patrick’s – Dundalk 03 juni 2024 | Topptipset tips för Premier Division

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Premier_Division_Republic_of_Ireland

St Patrick’s och Dundalk kommer att spela en match i Premier Division på måndagen den måndag 03 juni 2024, kl 16:15h (UTC), titta på speltipsen mellan St Patrick’s – Dundalk 2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där St Patrick’s – Dundalk kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Richmond Park, i Dublin som har en kapacitet på 2500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan St Patrick’s – Dundalk 2024

Det har gjort mindre mål i Premier Division än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,61 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,18 mål per spelad match.

St Patrick’s senaste match

St Patrick’s kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Bray Wanderers i Leinster Senior Cup och slutade 0-3.

Oddset på bekräftar att de är favoriter.

Dundalk senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en förlust i deras senaste match. En match i Premier Division, Dundalk mötte Galway United lag, och resultatet slutade med 2-0 för motståndarna.

Det gick att ana innan matchen att det skulle bli förlust. Det låga oddset på 1.95 detta kunde man utläsa det.

St Patrick’s vs Dundalk h2h

Den sista gången som dessa lag möttes i en Premier Division match var 2024-04-12, hänvisning till säsongen 2024, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

St Patrick’s

Premier Division tabell

Med 20 poäng, 5 vinster, 9 förluster 5 oavgjorda, och en minus statistik, ligger St Patrick’s inför denna match på 7. plats i Premier Division.

Vilket betyder att i 19. omgången, har laget över Sligo Rovers som ligger på plats 8, en fördel med 1 poäng.

St Patrick’s analys

Totalt efter 18 omgångar i Premier Division, så har St Patrick’s 22 insläppta mål och totalt 18 gjorda mål.

St Patrick’s går igenom en svacka i sin form, efter att ha förlorat sina senaste 3 matcher och spelat oavgjort i de andra 2. De behöver samla ihop sig och hitta ett sätt att komma tillbaka till vinnande vägar om de vill fortsätta vara konkurrenskraftiga i ligan.

St Patrick’s gör inte så många mål i ligan och det kan ha att göra med att de enbart har ett snitt på 3,79 skott per match. Det är inte tillräckligt för att störa motståndarnas målvakt.

St Patrick’s är mer offensiva än Dundalk, som har 1857 anfall mot 1706 för Dundalk, har gjort mål 18 gånger. I jämförelse, Dundalk konvertera till mål 9 gånger.

Bästa målskytt från St Patrick’s

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Luke Turner som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Försvarare har redan gjort mål 3 den här säsongen och har hjälpt St Patrick’s få positiva resultat vid fler tillfällen.

Dundalk

Premier Division tabell

Med 12 poäng vunna, är Dundalk på 10. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 2 vinster mot 9 förluster plus 6 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 3 poäng mot Drogheda United som ockuperar plats 9, laget börjar den 19. omgången.

Dundalk analys

Dundalk har än så länge släppt in 25 och gjort 9 mål. Efter 18 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

De senaste matcherna har visat att Dundalk har en defekt offensiv, med en hög procentandel av matcher där de inte har gjort mål och en brist på kreativitet i deras anfallsspel.

De brukar inte göra mer än 0,53 mål per match. Det kan mycket väl leda till att de inte får med sig det resultatet som de önskar när de spelar på bortaplan.

Bästa målgöraren för Dundalk

Robbie Benson har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 3 mål gjorda i ligan, har mittfältare varit väldigt viktig för att leda Dundalk till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Historiska information: Dundalk

Dundalk laget är ett av de främsta lagen inom sporten, med 14 titlar vunna i ligans historia. Meritlistan som laget har kommer att påverka slutresultatet av matchen och det skulle inte vara första gången laget lyckas att förvåna sina motståndare med en vinst trots att de är i dåligt skick.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i St Patrick’s är Luke Turner, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Dundalk Robbie Benson, han har gjort 3 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Spelet på under 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Dundalk har ett snitt på 0,67 mål per match när de spelar borta, med tanke på detta så märks det knappt att de spelar borta, det kan vara ett bra spel att ha i åtanke.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 4,73 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,94 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

St Patrick’s – Dundalk speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan St Patrick’s – Dundalk?

Matchen kommer att spelas på måndag den 03 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar St Patrick’s – Dundalk?

Matchen kommer att spelas på Richmond Park i Dublin.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premier Division match, i säsongen 2024, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19046125
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information