Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips SpVgg Greuther Fürth – Fortuna Düsseldorf 12 november 2023 | Topptipset tips för 2. Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

2_liga_bundesliga

SpVgg Greuther Fürth och Fortuna Düsseldorf kommer att spela en match i 2. Bundesliga på måndagen den söndag 12 november 2023, titta på speltipsen mellan SpVgg Greuther Fürth – Fortuna Düsseldorf 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där SpVgg Greuther Fürth – Fortuna Düsseldorf kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Sportpark Ronhof Thomas Sommer, i Fürth som har en kapacitet på 15000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan SpVgg Greuther Fürth – Fortuna Düsseldorf 2023/2024

I den nuvarande upplagan av 2. Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,94, nu är det ett snitt på 3,13 per match.

SpVgg Greuther Fürth senaste match

SpVgg Greuther Fürth kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Kaiserslautern i 2. Bundesliga och slutade 0-2. Laget leddes av A. Zorniger och de spelade med en 3-4-1-2 uppställning.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 3.25 på hemmalaget.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Tim Lemperle, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för SpVgg Greuther Fürth.

Fortuna Düsseldorf senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i 2. Bundesliga, Fortuna Düsseldorf, som använde en 4-5-1 uppställning mot Wehen Wiesbaden med slutresultet blev 1-3.

Denna förlust väntade de sig inte. De var favoriterna men förlorade, där oddsen i matchen var 5.75.

SpVgg Greuther Fürth vs Fortuna Düsseldorf h2h

Senaste gången som Fortuna Düsseldorf och SpVgg Greuther Fürth möttes var i 2. Bundesliga. Fortuna Düsseldorf låg då på 6. plats och började med en 4-1-3-2 formation, medans SpVgg Greuther Fürth, som låg på en 11. plats, använde sig av en 3-4-1-2 taktik.

Senast dessa lag mötte varandra var i en 2. Bundesliga match den 2023-02-18 2022/2023, resulterade i en vinst för SpVgg Greuther Fürth med 2-1.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Lag med deras unika styrka och mål.

SpVgg Greuther Fürth

2. Bundesliga tabell

Hemmalaget ligger på 6. plats i ligan med 18 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 5 vinster, 4 förluster och, 3 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 13. omgången, med Kaiserslautern som jagar de andra på en 7. plats.

SpVgg Greuther Fürth analys

SpVgg Greuther Fürth har gjort 20 och släppt in 17, efter 12 spelade omgångar i 2. Bundesliga.

Tta kampen eller i detta fall matchen till din motståndare visar sig vara oklokt för detta laget, som bortalag har de vunnit 1 match, jämfört med med när de spelar hemma 4 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort.

Bästa målskytt från SpVgg Greuther Fürth

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Branimir Hrgota varit höjdpunkterna. Hjälpt SpVgg Greuther Fürth med 4 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Fortuna Düsseldorf

2. Bundesliga tabell

Fortuna Düsseldorf kommer till denna match med 21 poäng, och är på 4. plats i 2. Bundesliga, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 3 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Hannover 96 som ligger på plats 3 i den 13. omgången och har samma antal poäng.

Fortuna Düsseldorf analys

Laget har åstadkommit 24 mål framåt och släppt in 14 mål. Detta betyder att Fortuna Düsseldorf har en positiv målskillnad efter 12 omgångar.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i 2. Bundesliga.

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget Fortuna Düsseldorf, med resultat på 3 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort i 2. Bundesliga.

Fortuna Düsseldorf är ett mer offensivt lag än SpVgg Greuther Fürth, de har 1309 anfall mot 1307 för SpVgg Greuther Fürth, har gjort 24 mål. I jämförelse, SpVgg Greuther Fürth som har gjort 20 mål.

Bästa målgöraren för Fortuna Düsseldorf

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Christos Tzolis. Har gjort mål 6 gånger den här säsongen och har hjälpt Fortuna Düsseldorf att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Fortuna Düsseldorf, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden SpVgg Greuther Fürth som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 2.25.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i SpVgg Greuther Fürth är Branimir Hrgota, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Fortuna Düsseldorf Christos Tzolis, han har gjort 6 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Eftersom Fortuna Düsseldorf har ett snitt på 2,4 mål per match när de spelar borta, kan spelmarknaden för under 2,5 mål också vara ett bra alternativ. Det här alternativet kan vara mycket bra, med tanke på att Fortuna Düsseldorf inte släpper in mål när det spelar utanför deras stadium.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 6,67 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

SpVgg Greuther Fürth är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,67 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för SpVgg Greuther Fürth i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,25 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

SpVgg Greuther Fürth – Fortuna Düsseldorf speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan SpVgg Greuther Fürth – Fortuna Düsseldorf?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar SpVgg Greuther Fürth – Fortuna Düsseldorf?

Matchen kommer att spelas på Sportpark Ronhof Thomas Sommer i Fürth.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en 2. Bundesliga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-1 resultat för SpVgg Greuther Fürth.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18862998
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information