Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Sporting Gijón – Elche 04 oktober 2023 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Matchen mellan Sporting Gijón och Elche i La Liga 2, Spain kommer att spelas på onsdag den 04 oktober 2023, titta på speltipsen mellan Sporting Gijón – Elche 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Sporting Gijón – Elche kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Estadio Municipal El Molinón, i Gijón som har en kapacitet på 30000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Sporting Gijón – Elche 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,38 per match.

Sporting Gijón senaste match

Sporting Gijón kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot FC Andorra i La Liga 2 och slutade 0-0. Laget leddes av M. Ramírez och de spelade med en 4-4-2 uppställning.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.10.

Det var Uroš Đurđević som var viktig för sitt lag med sina passningar så att de inte skulle förlora. Annars stod resten av Sporting Gijón lag för en blek insats.

Elche senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Elche, som använde en 4-1-4-1 uppställning mot Levante med slutresultet blev 0-0.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.40.

Sporting Gijón vs Elche h2h

Sporting Gijón var på en 15. plats i La Liga 2 medans Elche var på en 7. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Sporting Gijón börjar matchen med en 4-4-2 uppställning, samma uppställning som Elche använde i den matchen.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match den 2020-01-14, hänvisar till säsongen 2019/2020, vilket slutade med en vinst för Sporting Gijón med 1-0.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Sporting Gijón lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Elche.

Sporting Gijón

La Liga 2 tabell

Hemmalaget ligger på 9. plats i ligan med 11 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 3 vinster, 2 förluster och, 2 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 9. omgången, med Albacete som jagar de andra på en 10. plats.

Med inga mål att nå högre och inga nedflyttning problem, kommer Sporting Gijón som ligger i mitten av tabellen i La Liga 2 i Spain, kommer att använda sig av hemma favören för att försöka få till en vinst.

Sporting Gijón analys

För närvarande, i La Liga 2, har Sporting Gijón gjort 7 mål och släppt in 6, efter spelade 8 omgångar.

Sporting Gijón har haft problem med sin offensiv på sistone, med en hög andel matcher där de inte har lyckats göra mål och en brist på kvalitativa målchanser.

Róber Pier är allt mer framträdande för laget, en försvarare som kom inför den här säsongen, gjorde ännu en bra match senast. I matchen mot FC Andorra var han väldigt tongivande, utstrålade säkerhet och visar att han verkligen har anpassat sig till sin nya klubb.

Bästa målskytt från Sporting Gijón

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Gaspar Campos. Sporting Gijón har mittfältare att tacka för några av deras vinster, han har gjort 2 mål denna säsong.

Historisk data Sporting Gijón

Med 5 vunna titlar är Sporting Gijón ett av de stora namnen i ligans historia. Lagets meritlista kan påverka slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången laget som de överraskar motståndaren och tar en seger fast de har dålig form.

Elche

La Liga 2 tabell

Elche kommer till denna match med 9 poäng, och är på 15. plats i La Liga 2, efter ha vunnit dubbelt totalt och förlust 3 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

I den 9. omgången, har laget samma poäng jämfört med Villarreal II som ligger straxt över på 14. plats.

Elche analys

Elche har än så länge släppt in 9 och gjort 5 mål. Efter 8 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

Med 3,75 skott på mål i genomsnitt per match gör inte Elche så många mål. När skotten på mål är så få bekymrar de heller inte motståndar målvakten speciellt mycket.

Elche laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 54,75%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

Med 0,63 mål per match har de en låg måleffektivitet. Med så låg effektivitet så kan det kosta dem segern när de spelar på bortaplan.

Bästa målgöraren för Elche

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Sergio León. Anfallaren har gjort mål 2 gånger den här säsongen och har hjälpt Elche att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Eftersom Elche har ett snitt på 0,67 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 4,98 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,5 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Sporting Gijón – Elche speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Sporting Gijón – Elche?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 04 oktober 2023.

I vilken stadium och stad spelar Sporting Gijón – Elche?

Matchen kommer att spelas på Estadio Municipal El Molinón i Gijón.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2019/2020, och slutade med 1-0 resultat för Sporting Gijón.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855705
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information