Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Sporting de Cabinda – Desportivo Huíla 04 november 2023 | Topptipset tips för Girabola

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Girabola Angola

Sporting de Cabinda och Desportivo Huíla kommer att spela en match i Girabola på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Sporting de Cabinda – Desportivo Huíla 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Sporting de Cabinda – Desportivo Huíla kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Municipal do Tafe, i Cabinda som har en kapacitet på 25000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Sporting de Cabinda – Desportivo Huíla 2023/2024

Sporting de Cabinda kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Kabuscorp i Girabola och slutade 2-0.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.50 på att hemmalaget skulle förlora.

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Girabola, Desportivo Huíla mötte Interclube lag, och resultatet slutade med 1-0.

i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

I en Girabola match den 2023-02-12, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 2-1 för Desportivo Huíla.

Sporting de Cabinda

Aktuell tabell

I början av den här säsongen ligger Sporting de Cabinda på 14. plats i ligan med 0 poäng inspelade fram till 2. omgången.

Sporting de Cabinda analys

Efter 1 omgångar, har Sporting de Cabinda släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 2 mål än så länge och gjort 0 mål.

När Sporting de Cabinda – Desportivo Huíla 2023/2024 möts så vill Sporting de Cabindas ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 40% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Desportivo Huíla

Aktuell tabell

Desportivo Huíla är för närvarande på 6. plats i ligan efter 2. omgången, de har samlat ihop 3 poäng från deras matcher så här långt denna säsong.

Desportivo Huíla analys

När det har gått 1 omgångar så står Desportivo Huíla på en positiv målskillnad. De har släppt in 0 mål och gjort 1 mål.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 1,5 per match.

Spelförslag på kort

Det är utmanande att få ett exakt genomsnitt på antalet kort som lagen har fått under matcherna: Fram tills nu har Sporting de Cabinda fått 2 gula kortar och inga röda på 1 spel. Vid möjlighet har Desportivo Huíla fått gula kort och röda kort gånger detta på 1 match.

Spel på mål

I de första matcherna i ligan kan antal gjorda och insläppta mål av båda lagen vara ett bra spelparameter. Sporting de Cabinda gjorde inget mål och släppt in mål vid 0 möjligheter i den förra omgången, medan Desportivo Huíla gjort mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Sporting de Cabinda – Desportivo Huíla speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Sporting de Cabinda – Desportivo Huíla?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Sporting de Cabinda – Desportivo Huíla?

Matchen kommer att spelas på Estádio Municipal do Tafe i Cabinda.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Girabola match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-1 resultat för Desportivo Huíla.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19027683
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information