Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Sporting Braga – Portimonense 04 november 2023 | Topptipset tips för Liga Portugal

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primeira_Liga_Portugal

Sporting Braga och Portimonense är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den Liga Portugal i Portugal, titta på speltipsen mellan Sporting Braga – Portimonense 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Sporting Braga – Portimonense kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Estádio Municipal de Braga, i Braga som har en kapacitet på 30286 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Sporting Braga – Portimonense 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Liga Portugal, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,49, nu är det ett snitt på 3,04 per match.

Sporting Braga senaste match

Sporting Braga kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Gil Vicente i Liga Portugal och slutade 3-3. Laget leddes av Artur Jorge och de spelade med en 4-4-2 uppställning.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 4.50) var ett dåligt resultat.

Sporting Braga kom inte upp i normal nivå utan stod för en blek insats. Simon Banza stod för en bra insats med sina passningar så åg han till att dem inte förlorade matchen.

Portimonense senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Liga Portugal, Portimonense, som använde en 3-4-3 uppställning mot Estoril med slutresultet blev 1-0.

2.55 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Sporting Braga vs Portimonense h2h

Senaste gången som Portimonense och Sporting Braga möttes var i Liga Portugal. Portimonense låg då på 13. plats och började med en 3-5-2 formation, medans Sporting Braga, som låg på en 3. plats, använde sig av en 4-4-2 taktik.

Den 2023-04-29 2022/2023 i Liga Portugal möttes lagen och slutade med en vinst för Sporting Braga med 4-1.

Sporting Braga

Liga Portugal tabell

Hemmalaget ligger på 5. plats i ligan med 17 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 5 vinster, 2 förluster och, 2 oavgjorda.

Inför den 10. omgången, har laget en fördel på 2 poäng över Boavista som ligger precis under, på 6. plats och med 2 poäng mindre än Vitória SC som ligger på 4. plats.

Sporting Braga analys

Efter 9 omgångar i Liga Portugal, släppt in 17 och gjort 23 mål.

Sporting Braga skjuter i snitt 6,22 på mål per match och på så sätt ökar detta offensiva laget sina chanser att vinna.

Sporting Braga laget försöker oftast att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 59,67%. Lag med över 50% av bollinnehavet har vanligtvis kontroll på motståndarna.

Sporting Braga är mer offensiva än Portimonense, som har 1135 anfall mot 737 för Portimonense, har gjort mål 23 gånger. I jämförelse, Portimonense konvertera till mål 10 gånger.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Sikou Niakaté presterade dåligt i lagets senaste match, mot Gil Vicente. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Sporting Braga till vinst.

Bästa målskytt från Sporting Braga

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Simon Banza som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 7 mål för Sporting Braga denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Portimonense

Liga Portugal tabell

Portimonense kommer till denna match med 11 poäng, och är på 10. plats i Liga Portugal, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 2 oavgjorda.

I den 10. omgången, har laget samma poäng jämfört med Estrela Amadora som ligger straxt över på 9. plats.

Portimonense analys

Portimonense har spelat på ett ojämnt sätt på senaste tiden, med växlande resultat av vinster och förluster. De behöver hitta ett sätt att samla ihop sina prestationer och spela mer konsekvent om de vill utmana om de högsta platserna i ligan.

Värvad inför denna säsong, Vinicius Silvestre var viktig för Portimonense seger i sista matchen. Med 5 antal räddningar i matchen mot Estoril, visade han återigen varför de värvade honom. Där visar han verkligen att startplatsen ska vara hans.

Bästa målgöraren för Portimonense

Carlinhos har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 4 mål gjorda i ligan, har mittfältare varit väldigt viktig för att leda Portimonense till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Sporting Braga är Simon Banza, som redan har gjort 7 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Portimonense Carlinhos, han har gjort 4 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Portimonense har ett snitt på 1,2 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då Portimonense oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 5,28 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Sporting Braga är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,56 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Sporting Braga i denna match.

Spel på kort

Sporting Braga har ett snitt på 2,3 gula kort per match när det gått 9 omgångar, Portimonense har ett snitt på 2,8. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,67 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Sporting Braga – Portimonense speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Sporting Braga – Portimonense?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Sporting Braga – Portimonense?

Matchen kommer att spelas på Estádio Municipal de Braga i Braga.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Portugal match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 4-1 resultat för Sporting Braga.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870399
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information