Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Spezia – Catanzaro 03 februari 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

Spezia och Catanzaro är planerad att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 13:00h (UTC), i den Serie B i Italy, titta på speltipsen mellan Spezia – Catanzaro 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Spezia – Catanzaro kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Alberto Picco, i La Spezia som har en kapacitet på 10336 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Spezia – Catanzaro 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Serie B, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,33, nu är det ett snitt på 2,56 per match.

Spezia senaste match

Spezia fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Pisa i Serie B och resultatet blev 2-3. De ställde upp med en 3-4-3 uppställning och leddes av L. D’Angelo.

Hemmalaget har ett odds på 3.50, och det räknas med att det ska bli en jämn match.

Det stora namnet för lagets positiva resultat var Daniele Verde. Förutom att göra 2 mål i matchen, hade han flera andra bra moment i matchen och hjälpte Spezia till en vinst.

Catanzaro senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Catanzaro, som använde en 4-4-2 uppställning mot Palermo med slutresultet blev 1-1.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.10.

Spezia vs Catanzaro h2h

Senaste gången som Spezia och Catanzaro möttes var i Serie B. Spezia låg då på 12. plats och började med en 4-3-3 formation, medans Catanzaro, som låg på en 7. plats, använde sig av en 4-4-2 taktik.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Serie B den 2023-08-30. Catanzaro var det laget som drog längsta strået och vann med 3-0.

Spezia

Serie B tabell

Spezia har spelat in 20 poäng och ligger på 19. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 4 vinster, 10 förluster, plus 8 oavgjorda.

Med ingen fördel har lag som ligger på position 20 över Lecco i den 23. omgången. Det har också poäng som FeralpiSalò som är på 18. plats.

Spezia analys

Spezia som spelar i Serie B, efter 22 spelade omgångar, har de gjort 19 mål och 34 insläppta mål.

Spezia har haft svårigheter med att göra mål i de senaste matcherna, vilket har resulterat i ett lågt antal gjorda mål och en hög förlustprocent.

Bästa målskytt från Spezia

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Daniele Verde. Anfallaren har redan gjort 4 mål i ligan, varit extremt viktig för Spezia, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Catanzaro

Serie B tabell

Catanzaro har 34 poäng och ligger på 7. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 10 vinster, 4 oavgjorda och 8 förluster.

Med en liten nackdel med 2 poäng mot Cittadella som ockuperar plats 6, laget börjar den 23. omgången.

Catanzaro analys

Inför den andra omgången förbereder sig Catanzaro för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,59 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Catanzaro laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 58,32% för att kontrollera matchen.

Bästa målgöraren för Catanzaro

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Tommaso Biasci som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 7 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Catanzaro har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Spezia är Daniele Verde, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Catanzaro Tommaso Biasci, han har gjort 7 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Eftersom Catanzaro har ett snitt på 1,09 mål per match när de spelar borta, och med tanke på att de knappt släpper in några mål på bortaplan, spelet på mindre än 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 4,68 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

Spezia har ett snitt på 3,1 gula kort per match när det gått 22 omgångar, Catanzaro har ett snitt på 2,3. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,73 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Spezia är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från Catanzaro som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Spezia – Catanzaro speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Spezia – Catanzaro?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Spezia – Catanzaro?

Matchen kommer att spelas på Stadio Alberto Picco i La Spezia.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-0 resultat för Catanzaro.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885914
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information