Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Sparta Rotterdam – Almere City 05 november 2023 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

Sparta Rotterdam och Almere City är planerad att spelas på söndag den 05 november 2023 i den Eredivisie i Netherlands, titta på speltipsen mellan Sparta Rotterdam – Almere City 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Sparta Rotterdam – Almere City kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Sparta-Stadion Het Kasteel, i Rotterdam som har en kapacitet på 11026 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Sparta Rotterdam – Almere City 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Eredivisie, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,04, nu är det ett snitt på 3,16 per match.

Sparta Rotterdam senaste match

Förra matchen spelades mot IJsselmeervogels i KNVB Beker och slutade med 0-2. Då leddes laget av J. Rijsdijk, de ställde upp med en 4-3-3 formation. Sparta Rotterdam har en seger från förra omgången.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.30.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Agustin Anello, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för Sparta Rotterdam.

Almere City senaste match

Almere City har samma form som motståndarna. Laget har också en vinst inför denna match. I den senaste matchen mötte laget OJC Rosmalen, och resultatet blev 1-8.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.04.

Sparta Rotterdam vs Almere City h2h

I en Eerste Divisie match den 2019-03-15, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-3 för Sparta Rotterdam.

Almere City har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Sparta Rotterdam.

Sparta Rotterdam

Eredivisie tabell

Sparta Rotterdam har för närvarande 15 poäng och ligger på en 6. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Conference League Qualifiers Play-off, med resultat på 4 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster.

Inför den 11. omgången, har laget samma poäng till Go Ahead Eagles som ligger strax ovanför på 5. plats.

Sparta Rotterdam analys

Än så länge har Sparta Rotterdam gjort 12 mål och släppt in 13 mål. Detta efter 10 omgångar.

Inför matchen Sparta Rotterdam – Almere City 2023/2024 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. Sparta Rotterdams har ett genomsnittligt bollinnehav på 46,1%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Spelaren kontrakterades denna säsong av Sparta Rotterdam och Camiel Neghli har gjort fansen glada. i lagets senaste match mot IJsselmeervogels, gjorde han ytterligare en bra match och gjorde 1 mål, precis det som han värvade för. Han fortsätter att betala tillbaka.

Bästa målskytt från Sparta Rotterdam

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Tobias Lauritsen varit höjdpunkterna. Hjälpt Sparta Rotterdam med 3 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Almere City

Eredivisie tabell

Almere City kommer till denna match med 9 poäng, och är på 14. plats i Eredivisie, efter ha vunnit dubbelt totalt och förlust 5 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Med samma poäng som RKC Waalwijk som ockuperar plats 13, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 11. omgången.

Almere City analys

Med 8 gjorda mål och 19 insläppta mål efter 10 omgångar, så har Almere City släppt in fler mål än de har gjort framåt.

De brukar inte göra mer än 0,8 mål per match. Det kan mycket väl leda till att de inte får med sig det resultatet som de önskar när de spelar på bortaplan.

Bästa målgöraren för Almere City

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Thomas Robinet som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Almere City har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Sparta Rotterdam är Tobias Lauritsen, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Almere City Thomas Robinet, han har gjort 3 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Almere City har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 5 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,9 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Sparta Rotterdam – Almere City speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Sparta Rotterdam – Almere City?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Sparta Rotterdam – Almere City?

Matchen kommer att spelas på Sparta-Stadion Het Kasteel i Rotterdam.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eerste Divisie match, i säsongen 2018/2019, och slutade med 1-3 resultat för Sparta Rotterdam.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18853997
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information