Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Songo – Ferroviário Nampula 05 november 2023 | Topptipset tips för Mocambola

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Mocambola Mozambique

En Mocambola match mellan Songo och Ferroviário Nampula kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Songo – Ferroviário Nampula 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Songo – Ferroviário Nampula kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio do Costa do Sol, i Maputo som har en kapacitet på 10000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Songo – Ferroviário Nampula 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Mocambola ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,02 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,1 det genomsnittliga målen denna säsong.

Songo senaste match

Förra matchen spelades mot Costa do Sol i Mocambola och slutade med 2-0. Songo har en förlust från förra omgången.

De förlorade matchen trots att de var favoriter, detta till oddset av .

Ferroviário Nampula senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Mocambola, Ferroviário Nampula mötte Ferroviario Beira lag, och resultatet slutade med 1-0.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset .

Songo vs Ferroviário Nampula h2h

Den 2023-07-02 2023 i Mocambola möttes lagen och slutade med en vinst för Ferroviário Nampula med 2-1.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Ferroviário Nampula har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Songo är det tvärtom.

Songo

Mocambola tabell

Hemmalaget ligger på 5. plats i ligan med 32 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 9 vinster, 7 förluster och, 5 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför Ferroviário de Lichinga laget som ligger på plats 6 i den 22. omgången och båda har samma poäng.

Songo analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra en skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning inför deras sista match. Låt oss titta på hur den sista omgången påverkar Songo och deras position i ligatabellen.

Med totalt 21 gjorda mål och 12 insläppta mål. Ligger Songo på en positiv målskillnad efter 21 omgångar.

Spela på hemmaplan visar sig vara till fördel för detta lag, vilket deras statistik visar 8 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort. Spelet på bortaplan däremot har bara gett vinst i 1 match.

Ferroviário Nampula

Mocambola tabell

Ferroviário Nampula kommer till denna match med 36 poäng, och är på 2. plats i Mocambola, efter ha vunnit 11 matcher totalt och förlust 7 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

I den 22. omgången, har laget samma poäng jämfört med Ferroviario Beira som ligger straxt över på 1. plats.

Ferroviário Nampula analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna kritiska fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Ferroviário Nampula och deras position i ligatabellen.

Ferroviário Nampula har visat sig vara en tålmodig trupp, med en hög genomsnittlig minut för att göra det första målet under denna säsong. Deras förmåga att kontrollera spelet och vänta på sina möjligheter avspeglas i det låga antalet insläppta mål. Detta tyder på att laget är disciplinerat och taktiskt organiserat, och väntar på det rätta ögonblicket att attackera. Om Ferroviário Nampula kan fortsätta att upprätthålla denna nivå av tålamod och disciplin, kommer det att vara till deras fördel i kommande matcher.

40% av de skotten som går på mål för Ferroviário Nampula blir det mål på. Trots att de bara skjuter 0,75 skott på mål per match men av dessa skott blir målgenomsnittet 1 mål.

Det är ett top 5-lag i Mocambola som vill hålla sig till bra insatser!

Att ha en låg måleffektivitet och spela på bortaplan brukar inte vara en bra kombination. Lag med låg måleffektivitet och ett medel på 1 mål per match kan kosta dem matchen.

Med 5 vinster i Mocambola i rad, Ferroviário Nampula utmärkta form gör dem till favoriter.

Intressanta fakta om spelet

Trots ett lägre antal skott per match, har Songo en hög konverteringsfrekvens och en anfallare i toppform, vilket gör dem till favoriter att göra det första målet i denna match mot Ferroviário Nampula, som har en tendens att släppa in mål tidigt.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att Ferroviário Nampula har ett snitt på 0,5 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 0,5 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 0,62 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Songo – Ferroviário Nampula speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Songo – Ferroviário Nampula?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Songo – Ferroviário Nampula?

Matchen kommer att spelas på Estádio do Costa do Sol i Maputo.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Mocambola match, i säsongen 2023, och slutade med 2-1 resultat för Ferroviário Nampula.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18972976
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information