Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Sivasspor – Adana Demirspor 05 november 2023 | Topptipset tips för Super Lig

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super_Lig_Turkey

En Super Lig match mellan Sivasspor och Adana Demirspor kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Sivasspor – Adana Demirspor 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Sivasspor – Adana Demirspor kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu, i Sivas som har en kapacitet på 27532 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Sivasspor – Adana Demirspor 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Super Lig än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,04 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,57 mål per spelad match.

Sivasspor senaste match

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.07.

Adana Demirspor senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Super Lig, Adana Demirspor, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Konyaspor med slutresultet blev 3-0.

1.75 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Sivasspor vs Adana Demirspor h2h

Senaste gången som Adana Demirspor och Sivasspor möttes var i Super Lig. Adana Demirspor låg då på 6. plats och började med en 4-4-2 formation, medans Sivasspor, som låg på en 16. plats, använde sig av en 4-3-3 taktik.

I en Super Lig match den 2023-01-28, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-2 för Adana Demirspor.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Adana Demirspor har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Sivasspor.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Sivasspor

Super Lig tabell

Hemmalaget ligger på 10. plats i ligan med 13 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 3 vinster, 3 förluster och, 4 oavgjorda.

Inför den 11. omgången rankas lagen ovanför Ankaragücü med en fördel på 1 poäng vilket är just under målramen på plats 11, och med 1 poäng mindre än Rizespor som är på 9. plats.

Placerade i mitten av ligatabellen i Turkey i Super Lig utan tillfälle att nå högre upp i tabellen och har inte några orosmoment för nedflyttning, kommer Sivasspor försöka dra nytta av hemmaplan för att vinna matchen.

Sivasspor analys

Efter 10 omgångar, har Sivasspor släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 13 mål än så länge och gjort 12 mål.

Sivasspors är inte det laget som brukar styra sina matcher, med ett genomsnittligt bollinnehav i ligan på 46,5%. I matchen Sivasspor – Adana Demirspor 2023/2024 hoppas fansen på mer bollinnehav och att de gör ett par mål.

Med en upptagen schemalagd, Sivasspor kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Sivasspor och Adana Demirspor med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Sivasspor

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Samu Sáiz som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 3 mål för Sivasspor denna säsong mittfältare har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Adana Demirspor

Super Lig tabell

Adana Demirspor har 20 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Europa League Qualifiers, med resultaten 6 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster.

Vilket betyder att laget är framför Beşiktaş laget som ligger på plats 4 i den 11. omgången och har en nackdel på 1 poäng.

Adana Demirspor analys

Laget har åstadkommit 22 mål framåt och släppt in 11 mål. Detta betyder att Adana Demirspor har en positiv målskillnad efter 10 omgångar.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Super Lig.

Adana Demirspor är ett mer offensivt lag än Sivasspor, de har 922 anfall mot 874 för Sivasspor, har gjort 22 mål. I jämförelse, Sivasspor som har gjort 12 mål.

Spelaren kontrakterades denna säsong av Adana Demirspor och M’Baye Niang har gjort fansen glada. i lagets senaste match mot Konyaspor, gjorde han ytterligare en bra match och gjorde 2 mål, precis det som han värvade för. Han fortsätter att betala tillbaka.

Bästa målgöraren för Adana Demirspor

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det M’Baye Niang som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 6 gånger i ligan och hjälpt Adana Demirspor undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Sivasspor är Samu Sáiz, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Adana Demirspor M’Baye Niang, han har gjort 6 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Adana Demirspor har ett snitt på 1,25 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 4,6 hörnor.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,8 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Adana Demirspor är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Sivasspor som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Sivasspor – Adana Demirspor speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Sivasspor – Adana Demirspor?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Sivasspor – Adana Demirspor?

Matchen kommer att spelas på Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu i Sivas.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super Lig match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-2 resultat för Adana Demirspor.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18903649
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information