Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Sirius – Norrköping 12 november 2023 | Topptipset tips för Allsvenskan

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Allsvenskan_sweden

Matchen mellan Sirius och Norrköping i Allsvenskan, Sweden kommer att spelas på söndag den 12 november 2023, titta på speltipsen mellan Sirius – Norrköping 2023, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Sirius – Norrköping kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Studenternas IP, i Uppsala som har en kapacitet på 6300 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Sirius – Norrköping 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Allsvenskan ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,76 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,76 det genomsnittliga målen denna säsong.

Sirius senaste match

Sirius kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Djurgården i Allsvenskan och slutade 2-4. Laget leddes av H. Åhnstrand och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

De var verkligen underdogs i denna match, vilket oddset på 5.25 visar. Resultatet visar att det var en riktig skräll!

Sirius fick en enastående prestation av Joakim Persson i denna match. Han hittade nätet 3 mål chanser och var delaktig i andra moment som var avgörande för laget, han var en stor del till att laget tog denna seger.

Norrköping senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Allsvenskan, Norrköping, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Varberg BoIS med slutresultet blev 4-3.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.44.

Sirius vs Norrköping h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Norrköping på en 13. plats i Allsvenskan och Sirius på en 8. plats. Norrköping startar med en 4-2-3-1 uppställning, medans Sirius mönstrar en 4-3-3 uppställning.

Deras senaste Allsvenskan match 2023 som spelades den 2023-04-02 slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

De sista fem matcherna för Sirius har varit sólida insatser, medans Norrköping har varit med ojämna.

Sirius

Allsvenskan tabell

På en 9. plats i Allsvenskan, kommer Sirius till denna match med 39 poäng, 11 vinster, 12 förluster, 6 oavgjorda. Vad som är med ledsamt är minus statistiken.

Vilket betyder att i 30. omgången, har laget över Mjällby som ligger på plats 10, en fördel med 1 poäng.

Med inga ambitioner att nå högre och inga nedflyttning problem, kommer Sirius som ligger i mitten av tabellen i Allsvenskan i Sweden, kommer att använda sig av hemma favören för att försöka få till en vinst.

Sirius har varit imponerande på senaste tiden, vunnit 4 av deras senaste 5 matcher och spelat oavgjort i 1. De har visat stor motståndskraft och beslutsamhet och det verkar som att de är på väg att uppnå sina mål den här säsongen.

Sirius analys

Eftersom det här är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som tillför en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Sirius och deras position i ligatabellen.

Efter 29 omgångar i Allsvenskan, släppt in 44 och gjort 49 mål.

Bästa målskytt från Sirius

Joakim Persson har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 10 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Sirius till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Norrköping

Allsvenskan tabell

Norrköping kommer till denna match med 41 poäng, och är på 8. plats i Allsvenskan, efter ha vunnit 12 matcher totalt och förlust 12 gånger, totalt sett 5 oavgjorda.

I den 30. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng jämfört med Kalmar som ligger straxt över på 7. plats.

Norrköping analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna kritiska fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Norrköping och deras position i ligatabellen.

Laget har åstadkommit 45 mål framåt och släppt in 43 mål. Detta betyder att Norrköping har en positiv målskillnad efter 29 omgångar.

Bästa målgöraren för Norrköping

Arnór Traustason har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 9 mål gjorda i ligan, har mittfältare varit väldigt viktig för att leda Norrköping till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Sirius är Joakim Persson, som redan har gjort 10 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Norrköping Arnór Traustason, han har gjort 9 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att Norrköping har ett snitt på 1,71 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 4,88 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,52 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Sirius – Norrköping speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Sirius – Norrköping?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Sirius – Norrköping?

Matchen kommer att spelas på Studenternas IP i Uppsala.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Allsvenskan match, i säsongen 2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18742384
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information