Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Singapore – Korea Republic 06 juni 2024 | Topptipset tips för WC Qualification Asia

Få senaste uppdateringarna från Betarena

En WC Qualification Asia match mellan Singapore och Korea Republic kommer att spelas på torsdag den 06 juni 2024, kl 12:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Singapore – Korea Republic 2026 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Singapore – Korea Republic kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion The National Stadium, i Singapore som har en kapacitet på 55000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Singapore – Korea Republic 2026

I den nuvarande upplagan av WC Qualification Asia, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,99, nu är det ett snitt på 3,24 per match.

Singapore senaste match

Förra matchen spelades mot China PR i WC Qualification Asia och slutade med 4-1. Då leddes laget av T. Nishigaya, de ställde upp med en 4-4-1-1 formation. Singapore har en förlust från förra omgången.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.18 visade det också.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Hariss Harun hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Korea Republic senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i WC Qualification Asia, Korea Republic, som använde en 4-3-3 uppställning mot Thailand med slutresultet blev 0-3.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.40.

Singapore vs Korea Republic h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Korea Republic på en 1. plats i WC Qualification Asia och Singapore på en 2. plats. Korea Republic startar med en 4-2-1-3 uppställning, medans Singapore mönstrar en 5-4-1 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en WC Qualification Asia match den 2023-11-16 2026, resulterade i en vinst för Korea Republic med 5-0.

Korea Republic har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Singapore är det tvärtom.

Singapore

WC Qualification Asia tabell

Singapore har 1 poäng och är på 4. plats i WC Qualification Asia i World. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 3 förluster, 0 vinster och 1 oavgjort.

Inför den 5. omgången, har laget en liten nackdel med 3 poäng till skillnad från Thailand som ligger strax ovanför, på 3. plats.

Singapore analys

Med en positiv målskillnad för Singapore, på 3 gjorda mål och 1 insläppta mål på 4 omgångar.

Singapore laget försöker oftast att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 69%. Lag med över 50% av bollinnehavet har vanligtvis kontroll på motståndarna.

Bästa målskytt från Singapore

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Muhammad bin Ramli som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Anfallaren har redan gjort mål 2 den här säsongen och har hjälpt Singapore få positiva resultat vid fler tillfällen.

Korea Republic

WC Qualification Asia tabell

Korea Republic har 10 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Next Round, med resultaten 3 vinster, 1 oavgjort och 0 förluster.

Korea Republic analys

Efter 4 omgångar har Korea Republic en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 12 mål och släppt in 1 mål.

Inför den andra omgången förbereder sig Korea Republic för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 6,75 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i WC Qualification Asia som vill hålla sig till bra insatser!

Borta brukar inte Korea Republic vanligtvis ge motståndarna mycket chans, med reslutaten 2 vinster, 0 förluster och 0 oavgjorda i WC Qualification Asia.

Korea Republic är ett mer offensivt lag än Singapore, de har 483 anfall mot 189 för Singapore, har gjort 12 mål. I jämförelse, Singapore som har gjort 3 mål.

Bästa målgöraren för Korea Republic

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Heung-Min Son. Anfallaren har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt Korea Republic att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Korea Republic har släppt in 0 bortamål på 2 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Korea Republic kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 5-0, något att tänka på.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 30-45 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Singapore 2 och bortalaget Korea Republic 3 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 8,12 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Korea Republic är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,75 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Korea Republic i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 1,75 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Singapore – Korea Republic speltips 2026: FAQ

När spelas matchen mellan Singapore – Korea Republic?

Matchen kommer att spelas på torsdag den 06 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Singapore – Korea Republic?

Matchen kommer att spelas på The National Stadium i Singapore.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en WC Qualification Asia match, i säsongen 2026, och slutade med 5-0 resultat för Korea Republic.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 30-45 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18944436
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information