Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Silkeborg – Randers 10 november 2023 | Topptipset tips för Superliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Superliga_Denmark

Matchen mellan Silkeborg och Randers i Superliga, Denmark kommer att spelas på fredag den 10 november 2023, titta på speltipsen mellan Silkeborg – Randers 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Silkeborg – Randers kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion JYSK park, i Silkeborg som har en kapacitet på 10000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Silkeborg – Randers 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Superliga ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,77 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,74 det genomsnittliga målen denna säsong.

Silkeborg senaste match

Silkeborg fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Viborg i Superliga och resultatet blev 2-1. De ställde upp med en 4-3-3 uppställning och leddes av K. Nielsen.

Oddset på 2.55 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Lubambo Musonda hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Randers senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Superliga, Randers, som använde en 4-4-2 uppställning mot FC Copenhagen med slutresultet blev 2-4.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.67 visade det också.

Silkeborg vs Randers h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Randers på en 9. plats i Superliga och Silkeborg på en 2. plats. Randers startar med en 4-4-2 uppställning, medans Silkeborg mönstrar en 4-3-2-1 uppställning.

Den 2023-10-01 2023/2024 i Superliga möttes lagen och slutade med en vinst för Randers med 1-0.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Silkeborg laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Randers laget har haft.

Silkeborg

Superliga tabell

Silkeborg har för närvarande 26 poäng och ligger på en 4. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 8 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster.

Inför den 15. omgången rankas lagen ovanför Nordsjælland med en fördel på 1 poäng vilket är just under målramen på plats 5, och med 1 poäng mindre än Midtjylland som är på 3. plats.

Silkeborg laget kommer från en förlust i Superliga, och tränaren Kent Nielsen vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Silkeborg analys

Silkeborg har gjort 24 och släppt in 12, efter 14 spelade omgångar i Superliga.

Spela på hemmaplan visar sig vara till fördel för detta lag, vilket deras statistik visar 5 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort. Spelet på bortaplan däremot har bara gett vinst i 3 matcher.

Bästa målskytt från Silkeborg

Alexander Lind har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 10 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Silkeborg har fått med sig i flera matcher.

Randers

Superliga tabell

Med 14 poäng vunna, är Randers på 9. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 3 vinster mot 6 förluster plus 5 oavgjorda.

Vilket betyder att i 15. omgången, har laget över OB som ligger på plats 10, en fördel med 1 poäng.

Randers analys

Bästa målgöraren för Randers

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Filip Bundgaard. Har gjort mål 4 gånger den här säsongen och har hjälpt Randers att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Silkeborg är Alexander Lind, som redan har gjort 10 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Randers Filip Bundgaard, han har gjort 4 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Med tanke på att Randers har ett snitt på 1,14 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,9 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,14 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Silkeborg – Randers speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Silkeborg – Randers?

Matchen kommer att spelas på fredag den 10 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Silkeborg – Randers?

Matchen kommer att spelas på JYSK park i Silkeborg.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Superliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-0 resultat för Randers.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18841561
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information