Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Shrewsbury Town – Bolton Wanderers 07 november 2023 | Topptipset tips för League One

Få senaste uppdateringarna från Betarena

league one england

En League One match mellan Shrewsbury Town och Bolton Wanderers kommer att spelas på tisdag den 07 november 2023, titta på speltipsen mellan Shrewsbury Town – Bolton Wanderers 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Shrewsbury Town – Bolton Wanderers kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Montgomery Waters Meadow, i Shrewsbury som har en kapacitet på 9875 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Shrewsbury Town – Bolton Wanderers 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte League One ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,49 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Shrewsbury Town senaste match

Shrewsbury Town fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Wigan Athletic i League One och resultatet blev 2-0. De ställde upp med en 5-3-2 uppställning och leddes av M. Taylor.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.05 på att hemmalaget skulle förlora.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Tom Flanagan hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Bolton Wanderers senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i League One, Bolton Wanderers, som använde en 3-1-4-2 uppställning mot Charlton Athletic med slutresultet blev 0-2.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.80).

Shrewsbury Town vs Bolton Wanderers h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Bolton Wanderers på en 6. plats i League One och Shrewsbury Town på en 12. plats. Bolton Wanderers startar med en 3-4-1-2 uppställning, medans Shrewsbury Town mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en League One den 2023-04-22. Bolton Wanderers var det laget som drog längsta strået och vann med 1-0.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Bolton Wanderers har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Shrewsbury Town.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Shrewsbury Town

League One tabell

Shrewsbury Town har 17 poäng och är på 18. plats i League One i England. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 8 förluster, 5 vinster och 2 oavgjorda.

Laget har samma poäng som Exeter City som ockuperar plats 17, är laget som startar den 7. omgången.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 2 förluster i League One, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

Shrewsbury Town analys

Efter 6 omgångar i League One, släppt in 18 och gjort 7 mål.

Resultaten de senaste matcherna visar att Shrewsbury Town har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

Shrewsbury Towns har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 43% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför Shrewsbury Town – Bolton Wanderers 2023/2024.

Laget visar sig spela bättre när de är i sin egen borg, de har 4 vinster, 2 förluster och 1 oavgjort.De har vunnit 1 match på bortaplan.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Malvind Benning presterade dåligt i lagets senaste match, mot Wigan Athletic. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Shrewsbury Town till vinst.

Bästa målskytt från Shrewsbury Town

Daniel Udoh har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 2 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Shrewsbury Town har fått med sig i flera matcher.

Bolton Wanderers

League One tabell

Bolton Wanderers har 29 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 9 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster.

Detta betyder att i den 7. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Peterborough United laget som är på den 4. plats.

Bolton Wanderers analys

Laget har åstadkommit 27 mål framåt och släppt in 18 mål. Detta betyder att Bolton Wanderers har en positiv målskillnad efter 6 omgångar.

Offensiva lag ökar sina chanser att vinna matcher. Bolton Wanderers har i genomsnitt 4,79 skott på mål per match och så ökar de sina chanser att vinna sina matcher.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i League One.

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Bolton Wanderers laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 58,07% för att kontrollera matchen.

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget Bolton Wanderers, med resultat på 4 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort i League One.

Bolton Wanderers är i en utmärkt form och får räknas som favoriter efter 3 vinster i League One.

Josh Dacres-Cogley blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Charlton Athletic, var en nyckelspelare för Bolton Wanderers.

Bästa målgöraren för Bolton Wanderers

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Dion Charles som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 9 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Bolton Wanderers har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Bolton Wanderers, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Shrewsbury Town som har problem med att ställa om och kommer från en serie av ogynsamma resultat.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 1.95.

Bolton Wanderers har släppt in 5 bortamål på 6 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Bolton Wanderers kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 1-0, något att tänka på.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Shrewsbury Town 0,71 och bortalaget Bolton Wanderers 2 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,4 hörnor per match.

Spel på kort

Shrewsbury Town har ett snitt på 4 gula kort per match när det gått 6 omgångar, Bolton Wanderers har ett snitt på 5. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 10,5 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Bolton Wanderers är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Shrewsbury Town som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Shrewsbury Town – Bolton Wanderers speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Shrewsbury Town – Bolton Wanderers?

Matchen kommer att spelas på tisdag den 07 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Shrewsbury Town – Bolton Wanderers?

Matchen kommer att spelas på Montgomery Waters Meadow i Shrewsbury.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en League One match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-0 resultat för Bolton Wanderers.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18847321
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information