Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Sektzia Nes Tziona – Hapoel Afula 17 maj 2024 | Topptipset tips för Liga Leumit

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga Leumit Israel

Sektzia Nes Tziona och Hapoel Afula kommer att spela en match i Liga Leumit på måndagen den fredag 17 maj 2024, kl 13:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Sektzia Nes Tziona – Hapoel Afula 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Sektzia Nes Tziona – Hapoel Afula kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Nes Tziona Stadium, i Ness Ziona som har en kapacitet på 3500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Sektzia Nes Tziona – Hapoel Afula 2023/2024

Sektzia Nes Tziona senaste match

Sektzia Nes Tziona kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Hapoel Rishon LeZion i Liga Leumit och slutade 1-1.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 3.20.

Hapoel Afula senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Liga Leumit, Hapoel Afula mötte Hapoel Kfar Saba lag, och resultatet slutade med 0-1.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.63 på hemmalaget.

Sektzia Nes Tziona vs Hapoel Afula h2h

Den 2024-03-01 2023/2024 i Liga Leumit möttes lagen och slutade med en vinst för Sektzia Nes Tziona med 1-2.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Hapoel Afula har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Sektzia Nes Tziona.

Sektzia Nes Tziona

Sektzia Nes Tziona har för närvarande 34 poäng och ligger på en 13. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Relegation Group, med resultat på 9 vinster, 7 oavgjorda och 14 förluster.

Hapoel Ramat Gan ligger strax ovanför på en 12. plats i den 6. omgången, med samma antal poäng.

Sektzia Nes Tziona analys

I Liga Leumit har Sektzia Nes Tziona totalt gjort 38 mål och släppt in 53 antal mål, detta efter 5 spelade omgångar.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 2 förluster i Liga Leumit, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

När laget endast skjuter 3,73 skott på mål i matchen så kan man vara säker på att laget inte göra så många mål. Sektzia Nes Tziona brukar inte ge motståndar målvakten så mycket att göra i matcherna.

Sektzia Nes Tzionas genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 48,45%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Sektzia Nes Tziona – Hapoel Afula 2023/2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Sektzia Nes Tziona är mer offensiva än Hapoel Afula, som har 2581 anfall mot 2277 för Hapoel Afula, har gjort mål 38 gånger. I jämförelse, Hapoel Afula konvertera till mål 33 gånger.

Bästa målskytt från Sektzia Nes Tziona

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Sintiyahu Salalik. Mittfältare har gjort mål 8 i ligan och hjälpt Sektzia Nes Tziona att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Hapoel Afula

Hapoel Afula har 24 poäng och ligger på 15. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Relegation Group, med resultaten 5 vinster, 9 oavgjorda och 16 förluster.

Med en liten nackdel med 7 poäng mot Hapoel Kfar Saba som ockuperar plats 14, laget börjar den 6. omgången.

Hapoel Afula analys

När det har gått 5 omgångar av säsongen så har Hapoel Afula släpp in fler mål än de har gjort. Totalt har de gjort 33 mål och släppt 53 bollar i mål.

Bästa målgöraren för Hapoel Afula

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Franck Rivollier. Anfallaren har gjort mål 10 gånger den här säsongen och har hjälpt Hapoel Afula att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Sektzia Nes Tziona är Sintiyahu Salalik, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Hapoel Afula Franck Rivollier, han har gjort 10 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Hapoel Afula har ett snitt på 1,2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 3,78 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 24 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Hapoel Afula är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Sektzia Nes Tziona som fick bara rött kort 4 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Sektzia Nes Tziona – Hapoel Afula speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Sektzia Nes Tziona – Hapoel Afula?

Matchen kommer att spelas på fredag den 17 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Sektzia Nes Tziona – Hapoel Afula?

Matchen kommer att spelas på Nes Tziona Stadium i Ness Ziona.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Leumit match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-2 resultat för Sektzia Nes Tziona.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19116146
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information