Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips SD Eibar – Real Oviedo 02 juni 2024 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

SD Eibar och Real Oviedo kommer att spela en match i La Liga 2 på måndagen den söndag 02 juni 2024, kl 16:30h (UTC), titta på speltipsen mellan SD Eibar – Real Oviedo 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där SD Eibar – Real Oviedo kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Municipal de Ipurúa, i Eibar som har en kapacitet på 7083 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan SD Eibar – Real Oviedo 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,25 per match.

SD Eibar senaste match

SD Eibar kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Sporting Gijón i La Liga 2 och slutade 1-0. Laget leddes av J. Etxeberria Lizardi och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

Oddset var 2.60 på att hemmalaget skulle förlora, matchen förväntades bli jämn.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Róber hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Real Oviedo senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Real Oviedo, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot FC Andorra med slutresultet blev 3-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.48.

SD Eibar vs Real Oviedo h2h

Senast dessa lag möttes i La Liga 2, i låg SD Eibar på en 5. plats medans Real Oviedo var på en 14. plats. SD Eibar började med en 4-2-3-1 uppställning medans Real Oviedo startade med en 4-4-2 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match den 2023-11-19 2023/2024, resulterade i en vinst för Real Oviedo med 2-1.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Real Oviedo har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för SD Eibar är det tvärtom.

SD Eibar

La Liga 2 tabell

SD Eibar har för närvarande 68 poäng och ligger på en 3. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttnings slutspel, med resultat på 20 vinster, 8 oavgjorda och 13 förluster.

Detta betyder att i den 42. omgången har laget en fördel med 2 poäng i relation till Espanyol laget som är på den 4. plats.

SD Eibar analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld med förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning i deras sista match. Låt oss ta en titt på hur den sista omgången påverkar SD Eibar och deras position i ligatabellen.

Med en positiv målskillnad för SD Eibar, på 68 gjorda mål och 45 insläppta mål på 41 omgångar.

SD Eibar laget kommer från en förlust i La Liga 2, och tränaren Joseba Andoni Etxeberria Lizardi vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Lag som har över 50% bollinnehav har oftast viss kontroll över sina motståndare. Med detta i åtanke, försöker SD Eibar laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 55,05% för att kontrollera spelet.

Efter att ha vunnit 7 matcher på bortaplan jämfört med att spela matcher på hemmaplan som har gett dem resultaten 13 vinster, 3 förluster och 4 oavgjorda. Detta bevisar att laget är mycket starkare när de spelar på sin hemmaplan.

SD Eibar är mer offensiva än Real Oviedo, som har 4658 anfall mot 4239 för Real Oviedo, har gjort mål 68 gånger. I jämförelse, Real Oviedo konvertera till mål 52 gånger.

Bästa målskytt från SD Eibar

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Jon Bautista. SD Eibar har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 17 mål denna säsong.

Real Oviedo

La Liga 2 tabell

Real Oviedo har 64 poäng och ligger på 5. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 17 vinster, 13 oavgjorda och 11 förluster.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 42. omgången, med Racing Santander som jagar de andra på en 6. plats.

Real Oviedo analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som tillför en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Real Oviedo och deras position i ligatabellen.

Det är ett top 5-lag i La Liga 2 som vill hålla sig till bra insatser!

Bästa målgöraren för Real Oviedo

Paulino har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 9 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Real Oviedo till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historiska information: Real Oviedo

Med 5 vunna titlar i ligans historia, är Real Oviedo laget ett av de främsta. Lagets meritlista kan komma att påverka slutresultatet för matchen och det skulle inte vara första gången som de lyckas att överraska sina motståndare med en vinst när de har riktigt dålig form.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i SD Eibar är Jon Bautista, som redan har gjort 17 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Real Oviedo Paulino, han har gjort 9 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Eftersom Real Oviedo har ett snitt på 0,9 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 5,56 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,2 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 6. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

SD Eibar – Real Oviedo speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan SD Eibar – Real Oviedo?

Matchen kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar SD Eibar – Real Oviedo?

Matchen kommer att spelas på Estadio Municipal de Ipurúa i Eibar.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Real Oviedo.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18856261
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information