Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Schalke 04 – Eintracht Braunschweig 03 februari 2024 | Topptipset tips för 2. Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

2_liga_bundesliga

Schalke 04 och Eintracht Braunschweig är planerad att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 12:00h (UTC), i den 2. Bundesliga i Germany, titta på speltipsen mellan Schalke 04 – Eintracht Braunschweig 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Schalke 04 – Eintracht Braunschweig kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Veltins-Arena, i Gelsenkirchen som har en kapacitet på 62271 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Schalke 04 – Eintracht Braunschweig 2023/2024

I den nuvarande upplagan av 2. Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,94, nu är det ett snitt på 3,16 per match.

Schalke 04 senaste match

Schalke 04 kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Kaiserslautern i 2. Bundesliga och slutade 4-1. Laget leddes av K. Geraerts och de spelade med en 4-3-1-2 uppställning.

Oddset på 2.60 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Cédric Brunner misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Eintracht Braunschweig senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i 2. Bundesliga, Eintracht Braunschweig, som använde en 3-1-4-2 uppställning mot Magdeburg med slutresultet blev 1-0.

2.38 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Schalke 04 vs Eintracht Braunschweig h2h

Senast dessa lag möttes i 2. Bundesliga, i låg Schalke 04 på en 12. plats medans Eintracht Braunschweig var på en 17. plats. Schalke 04 började med en 4-3-3 uppställning medans Eintracht Braunschweig startade med en 3-4-1-2 uppställning.

Den 2023-08-20 2023/2024 i 2. Bundesliga möttes lagen och slutade med en vinst för Eintracht Braunschweig med 1-0.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Eintracht Braunschweig har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Schalke 04 är det tvärtom.

Schalke 04

2. Bundesliga tabell

Med 20 poäng, 6 vinster, 11 förluster 2 oavgjorda, och en minus statistik, ligger Schalke 04 inför denna match på 15. plats i 2. Bundesliga.

Detta betyder att i den 20. omgången har laget ingen fördel i relation till Eintracht Braunschweig laget som är på den 16. plats.

Schalke 04 analys

Schalke 04 har totalt släppt in 41 och gjort 32 mål. De har alltså efter 19 omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

Schalke 04 laget kommer till denna match med en rad 2 förluster i 2. Bundesliga som har påverkat lagets moral.

Schalke 04 är mer offensiva än Eintracht Braunschweig, som har 1963 anfall mot 1741 för Eintracht Braunschweig, har gjort mål 32 gånger. I jämförelse, Eintracht Braunschweig konvertera till mål 19 gånger.

Bästa målskytt från Schalke 04

Kenan Karaman har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Mittfältare har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Schalke 04 har fått med sig i flera matcher.

Eintracht Braunschweig

2. Bundesliga tabell

Eintracht Braunschweig har 20 poäng och ligger på 16. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Nedflyttnings slutspel, med resultaten 6 vinster, 2 oavgjorda och 11 förluster.

Eintracht Braunschweig analys

Det har passerat 19 omgångar och Eintracht Braunschweig har släppt in fler mål än de gjort. Totalt sett har de släppt in totalt 32 mål och gjort 19 mål.

Eintracht Braunschweig har varit i fantastisk form på senaste tiden, vunnit sina senaste 4 matcher efter en besvikelseförlust. De verkar ha hittat sin rytm och spelar med självförtroende och flärd, vilket bådar gott för deras framtida prestationer.

Det kan kosta dem segern genom att deras måleffektivitet bara ligger på 1 mål per match. Det gör saken inte bättre heller att de spelar på bortaplan.

Bästa målgöraren för Eintracht Braunschweig

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Fabian Kaufmann som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Eintracht Braunschweig har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Schalke 04 är Kenan Karaman, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Eintracht Braunschweig Fabian Kaufmann, han har gjort 5 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Eintracht Braunschweig har ett snitt på 0,78 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 5,34 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,63 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 4. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Schalke 04 – Eintracht Braunschweig speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Schalke 04 – Eintracht Braunschweig?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Schalke 04 – Eintracht Braunschweig?

Matchen kommer att spelas på Veltins-Arena i Gelsenkirchen.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en 2. Bundesliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-0 resultat för Eintracht Braunschweig.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18863055
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information