Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips SC Freiburg – Eintracht Frankfurt 25 januari 2023 | Topptipset tips för Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bundesliga_Germany

SC Freiburg och Eintracht Frankfurt är planerad att spelas på onsdag den 25 januari 2023 i den Bundesliga i Germany, titta på speltipsen mellan SC Freiburg – Eintracht Frankfurt 2022/2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där SC Freiburg – Eintracht Frankfurt kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Europa Park Stadium, i Freiburg som har en kapacitet på 34700 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan SC Freiburg – Eintracht Frankfurt 2022/2023

I den nuvarande upplagan av Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,12, nu är det ett snitt på 3,24 per match.

SC Freiburg senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. SC Freiburg har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av C. Streich och Matchen spelades mot VfL Wolfsburg i Bundesliga och slutade med 6-0.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2,55 på att hemmalaget skulle förlora.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Manuel Gulde hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Eintracht Frankfurt senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Bundesliga, Eintracht Frankfurt, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Schalke 04 med slutresultet blev 3-0.

1,36 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

SC Freiburg vs Eintracht Frankfurt h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Eintracht Frankfurt på en 9. plats i Bundesliga och SC Freiburg på en 5. plats. Eintracht Frankfurt startar med en 3-4-2-1 uppställning, medans SC Freiburg mönstrar en 4-4-1-1 uppställning.

Säsongen 2021/2022 möttes dessa lag i en Bundesliga den 2022-04-10. SC Freiburg var det laget som drog längsta strået och vann med 1-2.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Eintracht Frankfurt har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med SC Freiburg.

SC Freiburg

Bundesliga tabell

SC Freiburg har spelat in 30 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, just nu ligger laget på UEFA Champions League. Lagets resultat är än så länge 9 vinster, 4 förluster, plus 3 oavgjorda.

FC Union Berlin ligger strax ovanför på en 3. plats i den 17. omgången, med samma antal poäng.

SC Freiburg laget kommer från en förlust i Bundesliga, och tränaren Christian Streich vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

SC Freiburg analys

Efter 16 omgångar har SC Freiburg en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 25 mål och släppt in 23 mål.

SC Freiburg har ett genomsnittligt bollinnhav på 49,44% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna SC Freiburg – Eintracht Frankfurt 2022/2023 match och lyckas att konvertera det till mål.

Är naturligt starkare på hemmaplan än som bortalag, har vunnit 4 matcher på bortaplan. På hemmaplan har laget visat sig vara bättre, har plusstatistik med 5 vinster mot 1 förlust och 1 oavgjort.

Bästa målskytt från SC Freiburg

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Vincenzo Grifo. Anfallaren har redan gjort 9 mål i ligan, varit extremt viktig för SC Freiburg, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Eintracht Frankfurt

Bundesliga tabell

Eintracht Frankfurt har 30 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League, med resultaten 9 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster.

Vilket betyder att i 17. omgången, har laget över FC Union Berlin som ligger på plats 3, ingen fördel.

Eintracht Frankfurt analys

Det är ett top 5-lag i Bundesliga som vill hålla sig till bra insatser!

Eftersom Eintracht Frankfurt har en resultatrad på 4 vinster, 1 förlust och 2 oavgjorda när de spelar borta i Bundesliga, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

Bästa målgöraren för Eintracht Frankfurt

Jesper Lindstrom har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 7 mål gjorda i ligan, har mittfältare varit väldigt viktig för att leda Eintracht Frankfurt till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i SC Freiburg är V. Grifo, som redan har gjort 9 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Eintracht Frankfurt J. Lindstrøm, han har gjort 7 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Eftersom Eintracht Frankfurt har ett snitt på 2 mål per match när de spelar borta, och med tanke på att de knappt släpper in några mål på bortaplan, spelet på mindre än 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,78 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,12 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

SC Freiburg – Eintracht Frankfurt speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan SC Freiburg – Eintracht Frankfurt?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023.

I vilken stadium och stad spelar SC Freiburg – Eintracht Frankfurt?

Matchen kommer att spelas på Europa Park Stadium i Freiburg.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 1-2 resultat för SC Freiburg.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18536801
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information