Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach 04 november 2023 | Topptipset tips för Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bundesliga_Germany

SC Freiburg och Borussia Mönchengladbach är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den Bundesliga i Germany, titta på speltipsen mellan SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Europa Park Stadion, i Freiburg som har en kapacitet på 34700 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,17, nu är det ett snitt på 3,67 per match.

SC Freiburg senaste match

SC Freiburg kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Bayer 04 Leverkusen i Bundesliga och slutade 2-1. Laget leddes av C. Streich och de spelade med en 4-1-4-1 uppställning.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.22.

Lukas Kübler hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Borussia Mönchengladbach senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i DFB Pokal, Borussia Mönchengladbach, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Heidenheim med slutresultet blev 3-1.

1.60 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

SC Freiburg vs Borussia Mönchengladbach h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Borussia Mönchengladbach på en 10. plats i Bundesliga och SC Freiburg på en 5. plats. Borussia Mönchengladbach startar med en 4-2-3-1 uppställning, medans SC Freiburg mönstrar en 3-5-2 uppställning.

Den sista gången som dessa lag möttes i en Bundesliga match var 2023-03-04, hänvisning till säsongen 2022/2023, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Borussia Mönchengladbach insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från SC Freiburg.

SC Freiburg

Bundesliga tabell

Hemmalaget ligger på 8. plats i ligan med 13 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 4 vinster, 4 förluster och, 1 oavgjort.

Inför den 10. omgången, har laget en fördel på 1 poäng över VfL Wolfsburg som ligger precis under, på 9. plats och med 1 poäng mindre än Eintracht Frankfurt som ligger på 7. plats.

Placerade i mitten av tabellen in den Bundesliga, har SC Freiburg inga högre ambitioner eller nedflyttningsproblem. Oavsett detta kommer laget att dra nytta av sin hemmafördel för att vinna.

SC Freiburg laget kommer från en förlust i Bundesliga, och tränaren Christian Streich vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

SC Freiburg analys

SC Freiburg som spelar i Bundesliga, efter 9 spelade omgångar, har de gjort 10 mål och 16 insläppta mål.

I ligan har SC Freiburgs 45,33% i genomsnittligt bollinnehav. Inför matchen SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach 2023/2024 hoppas fansen på att sitt lag ska ha lite mer bollinnehav och kunna göra ett par mål.

Med ett resultat på 3 vinster, 1 förlust och 0 oavgjorda i jämförelse med de 1 match de van som bortalag, det finns inget plats som är bättre än hemma för detta lag.

Med en upptagen schemalagd, SC Freiburg kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med SC Freiburg och Borussia Mönchengladbach med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från SC Freiburg

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Vincenzo Grifo varit höjdpunkterna. Hjälpt SC Freiburg med 2 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 2 av 2 mål har spelaren gjort på straff.

Borussia Mönchengladbach

Bundesliga tabell

Borussia Mönchengladbach kommer till denna match med 9 poäng, och är på 11. plats i Bundesliga, efter ha vunnit dubbelt totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 10. omgången, med Werder Bremen som jagar de andra på en 12. plats.

Borussia Mönchengladbach analys

Borussia Mönchengladbach har än så länge släppt in 20 och gjort 16 mål. Efter 9 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

Borussia Mönchengladbach är ett mer offensivt lag än SC Freiburg, de har 871 anfall mot 849 för SC Freiburg, har gjort 16 mål. I jämförelse, SC Freiburg som har gjort 10 mål.

Med en upptagen schemalagd, Borussia Mönchengladbach kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med SC Freiburg och Borussia Mönchengladbach med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Borussia Mönchengladbach

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Alassane Pléa som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Borussia Mönchengladbach har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 4,94 hörnor.

Borussia Mönchengladbach är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,56 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Borussia Mönchengladbach i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,11 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach?

Matchen kommer att spelas på Europa Park Stadion i Freiburg.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18863273
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information