Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips SC Cambuur – ADO Den Haag 05 april 2024 | Topptipset tips för Eerste Divisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eerste Divisie Netherlands

Matchen mellan SC Cambuur och ADO Den Haag i Eerste Divisie, Netherlands kommer att spelas på fredag den 05 april 2024, kl 18:00h (UTC), titta på speltipsen mellan SC Cambuur – ADO Den Haag 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där SC Cambuur – ADO Den Haag kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Cambuurstadion, i Leeuwarden som har en kapacitet på 10000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan SC Cambuur – ADO Den Haag 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Eerste Divisie ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 3,03 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 3,07 det genomsnittliga målen denna säsong.

SC Cambuur senaste match

SC Cambuur fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot FC Eindhoven i Eerste Divisie och resultatet blev 0-3. De ställde upp med en 5-3-2 uppställning och leddes av H. de Jong.

Hemmalaget har ett odds på 2.50, och det räknas med att det ska bli en jämn match.

I SC Cambuur fanns det utan tvekan en spelare som var den största bidragande orsaken till vinsten. Med ett framträdande som resulterade i 1 mål och andra betydande insatser, Milan Smit var matchens behållning och hjälpte sitt lag att göra målen.

ADO Den Haag senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Eerste Divisie, ADO Den Haag, som använde en 3-4-1-2 uppställning mot FC Groningen med slutresultet blev 0-2.

Matchen förväntades bli en jämn historia, 2.25 var oddset på att hemmalaget skulle förlora.

SC Cambuur vs ADO Den Haag h2h

Senast dessa lag möttes i Eerste Divisie, i låg SC Cambuur på en 11. plats medans ADO Den Haag var på en 3. plats. SC Cambuur började med en 4-3-3 uppställning medans ADO Den Haag startade med en 4-2-3-1 uppställning.

Den 2023-11-12 2023/2024 i Eerste Divisie möttes lagen och slutade med en vinst för SC Cambuur med 1-2.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

SC Cambuur laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad ADO Den Haag laget har haft.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans SC Cambuur vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot FC Eindhoven, ADO Den Haag förlorade i en match mot FC Groningen. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Det är viktigt att tänka på att en stor del av deras prestation beror på Milan Smit, som gjorde en briljant insats och var en starkt bidragande orsak till att laget vann.

SC Cambuur

Eerste Divisie tabell

Hemmalaget ligger på 9. plats i ligan med 45 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 13 vinster, 13 förluster och, 6 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför VVV-Venlo laget som ligger på plats 10 i den 33. omgången och båda har samma poäng.

Placerade i mitten av tabellen in den Eerste Divisie, har SC Cambuur inga högre ambitioner eller nedflyttningsproblem. Trots detta kommer laget att ta nytta av sin hemmafördel för att vinna.

SC Cambuur analys

För närvarande, i Eerste Divisie, har SC Cambuur gjort 66 mål och släppt in 61, efter spelade 32 omgångar.

SC Cambuur är mer offensiva än ADO Den Haag, som har 3614 anfall mot 3027 för ADO Den Haag, har gjort mål 66 gånger. I jämförelse, ADO Den Haag konvertera till mål 63 gånger.

Bästa målskytt från SC Cambuur

Milan Smit har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 18 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda SC Cambuur till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Det ska noteras att 8 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

ADO Den Haag

Eerste Divisie tabell

ADO Den Haag kommer till denna match med 55 poäng, och är på 5. plats i Eerste Divisie, efter ha vunnit 15 matcher totalt och förlust 7 gånger, totalt sett 10 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 33. omgången, med De Graafschap som jagar de andra på en 6. plats.

ADO Den Haag analys

Laget har åstadkommit 63 mål framåt och släppt in 43 mål. Detta betyder att ADO Den Haag har en positiv målskillnad efter 32 omgångar.

Det är ett top 5-lag i Eerste Divisie som vill hålla sig till bra insatser!

Eftersom ADO Den Haag har en resultatrad på 7 vinster, 4 förluster och 5 oavgjorda när de spelar borta i Eerste Divisie, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

Bästa målgöraren för ADO Den Haag

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Henk Veerman som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 19 gånger i ligan och hjälpt ADO Den Haag undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i SC Cambuur är Milan Smit, som redan har gjort 18 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i ADO Den Haag Henk Veerman, han har gjort 19 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Alternativet att satsa på under 2,5 mål är också lockande eftersom ADO Den Haag har ett snitt på 1,63 mål per match som bortalag och släpper allt som oftast inte in några mål på bortaplan, gör detta till ett spelalternativ att utforska.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 6,06 hörnor per match.

SC Cambuur är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,19 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för SC Cambuur i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,88 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att ADO Den Haag är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för SC Cambuur som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

SC Cambuur – ADO Den Haag speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan SC Cambuur – ADO Den Haag?

Matchen kommer att spelas på fredag den 05 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar SC Cambuur – ADO Den Haag?

Matchen kommer att spelas på Cambuurstadion i Leeuwarden.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eerste Divisie match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-2 resultat för SC Cambuur.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855139
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information