Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Santos de Guápiles – Guanacasteca 08 augusti 2022 | Topptipset tips för Primera Division

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primera_Division_Costa_Rica

Santos de Guápiles och Guanacasteca kommer att spela en Primera Division match i Costa Rica under måndag 08 de augusti de 2022, titta på speltipsen mellan Santos de Guápiles – Guanacasteca 2022/2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Santos de Guápiles – Guanacasteca kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla Estadio Ebal Rodríguez Aguilar, i staden Guápiles som har en kapacitet på 2349 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Santos de Guápiles – Guanacasteca 2022/2023

Santos de Guápiles kommer ifrån ett oavgjort resultat i deras senaste match. Matchen mot Guadalupe, gäller för Primera Division, slutade 3-3.

Guanacasteca har samma form som motståndarna. Laget har också en oavgjort inför denna match. I den senaste matchen mötte laget Sporting San José, och resultatet blev 0-0.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Primera Division match den 2022-05-07, hänvisar till säsongen 2021/2022, vilket slutade med en vinst för Guanacasteca med 2-0.

Santos de Guápiles

Aktuell tabell

I början av den här säsongen ligger Santos de Guápiles på 4. plats i ligan med 2 poäng inspelade fram till 4. omgången.

Efter 3 omgångar, har Santos de Guápiles släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 8 mål än så länge och gjort 6 mål.

Santos de Guápiles har ett genomsnittligt bollinnhav på 36% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna Santos de Guápiles – Guanacasteca 2022/2023 match och lyckas att konvertera det till mål.

Guanacasteca

Aktuell tabell

Efter 4. omgången så ligger Guanacasteca på 6. plats i ligan och har vunnit 1 poäng på sina matcher så här långt den här säsongen.

Guanacasteca analys

För närvarande, i Primera Division, har Guanacasteca gjort 1 mål och släppt in 6, efter spelade 3 omgångar.

Antal skott på mål för Guanacasteca laget i ligan är inte det bästa. Det är bara 3 per match. Detta brukar vara en bra indikation på att laget inte gör speciellt många mål eller ger motståndar målvakten speciellt mycket problem.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 3,67 per match.

Spelförslag på kort

Det är utmanande att få ett exakt genomsnitt på hur många kort som lagen har fått hittills. Fram tills nu har Santos de Guápiles fått 7 gula kortar och 1 rött på 3 spel. Guanacasteca har fått gula kort vid 2 möjligheter och inga röda kort på 3 matcher.

Spel på mål

Antalet gjorda och insläppta mål i början av säsongen kan också vara ett bra spelparameter. Fram till omgång 4, Santos de Guápiles gjorde 6 mål och släppt in mål vid 8 möjligheter, medan Guanacasteca gjort mål 1 gång och släppte inte in något mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Santos de Guápiles – Guanacasteca speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan Santos de Guápiles – Guanacasteca?

Matchen kommer att spelas på måndag den 08 de augusti de 2022.

I vilken stadium och stad spelar Santos de Guápiles – Guanacasteca?

Matchen kommer att spelas på Estadio Ebal Rodríguez Aguilar i Guápiles.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Primera Division match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 2-0 resultat för Guanacasteca.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 15-30 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18572580
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information