Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Santa Rita – Petro de Luanda 03 april 2024 | Topptipset tips för Girabola

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Girabola Angola

Santa Rita och Petro de Luanda är planerad att spelas på onsdag den 03 april 2024, kl 14:00h (UTC), i den Girabola i Angola, titta på speltipsen mellan Santa Rita – Petro de Luanda 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Santa Rita – Petro de Luanda kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio 4 de Janeiro, i Uíge som har en kapacitet på 12000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Santa Rita – Petro de Luanda 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Girabola än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,16 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 1,89 mål per spelad match.

Santa Rita senaste match

Santa Rita kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Sagrada Esperança i Girabola och slutade 0-0.

Denna förlust väntade de sig inte. De var favoriterna men förlorade, där oddsen i matchen var .

Petro de Luanda senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i CAF Champions League, Petro de Luanda, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot TP Mazembe med slutresultet blev 0-0.

Det var riktigt bra gjort att få oavgjort i denna match till odds på (odd 3.10), det var det andra laget som var favoriter.

Santa Rita vs Petro de Luanda h2h

Den 2023-11-04 2023/2024 i Girabola möttes lagen och slutade med en vinst för Petro de Luanda med 2-0.

Petro de Luanda har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Santa Rita är det tvärtom.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Santa Rita

Girabola tabell

Santa Rita kommer till spel i denna match med 14 poäng och ligger på en 13. plats i Girabola, med minus statistik, förlorat 9 matcher totalt och vunnit endast 4, har totalt 2 oavgjorda.

União de Malanje ligger strax ovanför på en 12. plats i den 17. omgången, med samma antal poäng.

Santa Rita analys

I Girabola har Santa Rita totalt gjort 11 mål och släppt in 21 antal mål, detta efter 16 spelade omgångar.

Santa Rita laget kommer till denna match med en rad 2 förluster i Girabola som har påverkat lagets moral.

De senaste matcherna har avslöjat att Santa Rita har svårt att göra mål, vilket kan bero på deras ineffektivitet i att skapa målchanser.

Santa Ritas har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 39,5% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför Santa Rita – Petro de Luanda 2023/2024.

Petro de Luanda

Girabola tabell

Petro de Luanda kommer till denna match med 32 poäng, och är på 2. plats i Girabola, efter ha vunnit 9 matcher totalt och förlust 0 gånger, totalt sett 5 oavgjorda.

Vilket betyder att i 17. omgången, har laget över CD Lunda-Sul som ligger på plats 3, en fördel med 1 poäng.

Petro de Luanda analys

Petro de Luanda är i en utmärkt form och får räknas som favoriter efter 2 vinster i Girabola.

Inför den andra omgången förbereder sig Petro de Luanda för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 1,43 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Girabola.

Bollinnehav över 50% ger vanligtvis lag en viss kontroll över dera motståndare. Av denna anledning har vanligtvis Petro de Luanda laget ett genomsnittligt bollinnehav på 56% för att försöka kontrollera matchen.

Vanligtvis har motståndarlaget små chanser att besegra Petro de Luanda när de spelar borta, som har resultat på 4 vinster, 0 förluster, and 3 oavgjorda i Girabola.

Med en vinstrad på 2 vinster i Girabola, Petro de Luanda kommer att försöka att få till ett bra resultat i denna mtach trotts att man spelar på bortaplan, främst för att Petro de Luanda inte har förlorat en match i 7 matcher.

Petro de Luanda är ett mer offensivt lag än Santa Rita, de har 574 anfall mot 215 för Santa Rita, har gjort 28 mål. I jämförelse, så har Santa Rita gjort 11 mål.

Bästa målgöraren för Petro de Luanda

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Jonathan Toro som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Petro de Luanda har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Petro de Luanda har släppt in 5 bortamål på 7 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Petro de Luanda kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 2-0, något att tänka på.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Med tanke på att Petro de Luanda har ett snitt på 2,14 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Speltips med handikapp

Det är uppenbart att Petro de Luanda är stora favoriter i denna match. Skillnaden mellan lagen är stor, och det borde spegla slutresultatet. Därför kan en bra satsning på denna match vara på Asian handicap på -1,5 i favör för bortalaget.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 1,34 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 0,5 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Santa Rita – Petro de Luanda speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Santa Rita – Petro de Luanda?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 03 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Santa Rita – Petro de Luanda?

Matchen kommer att spelas på Estádio 4 de Janeiro i Uíge.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Girabola match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-0 resultat för Petro de Luanda.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19061575
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information