Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Santa Cruz – Wilstermann 11 november 2023 | Topptipset tips för Liga De Futbol Prof

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Santa Cruz och Wilstermann kommer att spela en match i Liga De Futbol Prof på måndagen den lördag 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Santa Cruz – Wilstermann 2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Santa Cruz – Wilstermann kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Estadio Ramón Aguilera Costas, i Santa Cruz de la Sierra som har en kapacitet på 38000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Santa Cruz – Wilstermann 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Liga De Futbol Prof ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,72 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,8 det genomsnittliga målen denna säsong.

Santa Cruz senaste match

Förra matchen spelades mot Always Ready i Liga De Futbol Prof och slutade med 2-0. Santa Cruz har en förlust från förra omgången.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.17 visade det också.

Wilstermann senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Liga De Futbol Prof, Wilstermann mötte Real Tomayapo lag, och resultatet slutade med 3-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.67.

Santa Cruz vs Wilstermann h2h

I en Liga De Futbol Prof match den 2023-05-13, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-0 för Wilstermann.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Wilstermann har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Santa Cruz är det tvärtom.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Wilstermann vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot Real Tomayapo, Santa Cruz förlorade i en match mot Always Ready. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Santa Cruz

Liga De Futbol Prof tabell

Hemmalaget ligger på 6. plats i ligan med 41 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 12 vinster, 10 förluster och, 5 oavgjorda.

Aurora ligger strax ovanför på en 5. plats i den 30. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 1 poäng.

Santa Cruz laget kommer från en förlust i Liga De Futbol Prof, och tränaren Miguel Ángel Zahzú vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Santa Cruz analys

Totalt efter 29 omgångar i Liga De Futbol Prof, så har Santa Cruz 33 insläppta mål och totalt 27 gjorda mål.

Santa Cruzs genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 45,15%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Santa Cruz – Wilstermann 2023, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Laget visar sig spela bättre när de är i sin egen borg, de har 9 vinster, 1 förlust och 3 oavgjorda.De har vunnit 3 matcher på bortaplan.

Bästa målskytt från Santa Cruz

Efmamjjasond González har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 8 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Santa Cruz till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Wilstermann

Liga De Futbol Prof tabell

Wilstermann kommer till denna match med 37 poäng, och är på 8. plats i Liga De Futbol Prof, efter ha vunnit 11 matcher totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 10 oavgjorda.

Wilstermann analys

29 omgångar har spelats och då har Wilstermann gjort 36 mål och släppt in 22, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Med 3,78 skott på mål i genomsnitt per match gör inte Wilstermann så många mål. När skotten på mål är så få bekymrar de heller inte motståndar målvakten speciellt mycket.

Bästa målgöraren för Wilstermann

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Ariel Nahuelpán. Anfallaren har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt Wilstermann att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Santa Cruz är Efmamjjasond González, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Wilstermann Ariel Nahuelpán, han har gjort 5 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Wilstermann har ett snitt på 1,15 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då Wilstermann oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 4,04 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Spel på kort

Santa Cruz har ett snitt på 2,7 gula kort per match när det gått 29 omgångar, Wilstermann har ett snitt på 3. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,86 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 7. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Santa Cruz – Wilstermann speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Santa Cruz – Wilstermann?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Santa Cruz – Wilstermann?

Matchen kommer att spelas på Estadio Ramón Aguilera Costas i Santa Cruz de la Sierra.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga De Futbol Prof match, i säsongen 2023, och slutade med 1-0 resultat för Wilstermann.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18774316
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information