Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Samsunspor – Hatayspor 04 november 2023 | Topptipset tips för Super Lig

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super_Lig_Turkey

En Super Lig match mellan Samsunspor och Hatayspor kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Samsunspor – Hatayspor 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Samsunspor – Hatayspor kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Samsun 19 Mayıs Stadyumu, i Samsun som har en kapacitet på 16480 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Samsunspor – Hatayspor 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Super Lig än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,04 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,57 mål per spelad match.

Samsunspor senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Samsunspor har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av M. Gisdol och Matchen spelades mot Ankaragücü i Super Lig och slutade med 2-0.

Oddset var 2.63 på att hemmalaget skulle förlora, matchen förväntades bli jämn.

Zeki Yavru hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Hatayspor senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Turkish Cup, Hatayspor mötte Sarıyer lag, och resultatet slutade med 2-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.18.

Samsunspor vs Hatayspor h2h

Beträffande matchen mellan Samsunspor och Hatayspor, så kommer detta att bli den första gången som dessa två lag möter varandra.

Hatayspor har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Samsunspor.

Samsunspor

Super Lig tabell

Samsunspor har spelat in 2 poäng och ligger på 20. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 0 vinster, 7 förluster, plus 2 oavgjorda.

İstanbulspor ligger strax ovanför på en 19. plats i den 11. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 3 poäng.

Samsunspor har gått igenom en svår period i sina senaste matcher, förlorat sina senaste 4 matcher och spelat oavgjort i den sista. De behöver samla sig och hitta ett sätt att återhämta sig från denna formdipp om de vill rädda sin säsong.

Samsunspor analys

Samsunspor har släppt in flera mål än de har gjort efter 10 omgångar. Totalt har de släppt in 16 mål och gjort 5 mål.

De senaste matcherna har visat att Samsunspor har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Ľubomír Šatka presterade dåligt i lagets senaste match, mot Ankaragücü. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Samsunspor till vinst.

Hatayspor

Super Lig tabell

Hatayspor kommer till denna match med 14 poäng, och är på 8. plats i Super Lig, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 2 gånger, totalt sett 5 oavgjorda.

Detta betyder, i den 11. omgången, har laget samma poäng, och Rizespor laget är precis bakom på en 9. plats.

Hatayspor analys

Efter 10 omgångar har Hatayspor en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 17 mål och släppt in 13 mål.

Med en upptagen schemalagd, Hatayspor kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Samsunspor och Hatayspor med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Hatayspor

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Carlos Strandberg. Har gjort mål 4 gånger den här säsongen och har hjälpt Hatayspor att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Alternativet att satsa på under 2,5 mål är också lockande eftersom Hatayspor har ett snitt på 1,4 mål per match som bortalag och släpper allt som oftast inte in några mål på bortaplan, gör detta till ett spelalternativ att utforska.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 5,18 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

Samsunspor har ett snitt på 1,4 gula kort per match när det gått 10 omgångar, Hatayspor har ett snitt på 2,7. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,5 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Samsunspor – Hatayspor speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Samsunspor – Hatayspor?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Samsunspor – Hatayspor?

Matchen kommer att spelas på Samsun 19 Mayıs Stadyumu i Samsun.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18903644
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information