Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Sampdoria – Modena 03 februari 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

En Serie B match mellan Sampdoria och Modena kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 15:15h (UTC), titta på speltipsen mellan Sampdoria – Modena 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Sampdoria – Modena kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Stadio Comunale Luigi Ferraris, i Genova som har en kapacitet på 36599 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Sampdoria – Modena 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Serie B, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,33, nu är det ett snitt på 2,56 per match.

Sampdoria senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-3-2-1 uppställning. Sampdoria har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av A. Pirlo och Matchen spelades mot Cittadella i Serie B och slutade med 1-2.

Det går att räkna med en jämn match, det visar sig på oddset på hemmalaget, vilket är 3.60.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Agustín Álvarez, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för Sampdoria.

Modena senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Modena, som använde en 3-5-2 uppställning mot Parma med slutresultet blev 3-0.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 3.60 på hemmalaget.

Sampdoria vs Modena h2h

Senast dessa lag möttes i Serie B, i låg Sampdoria på en 16. plats medans Modena var på en 4. plats. Sampdoria började med en 4-3-2-1 uppställning medans Modena startade med en 3-4-2-1 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match den 2023-11-11, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Sampdoria med 0-2.

Sampdoria

Serie B tabell

Med 26 poäng, 8 vinster, 10 förluster 4 oavgjorda, och en minus statistik, ligger Sampdoria inför denna match på 14. plats i Serie B.

Pisa ligger strax ovanför på en 13. plats i den 23. omgången, med samma antal poäng.

Sampdoria analys

Än så länge har Sampdoria gjort 29 mål och släppt in 34 mål. Detta efter 22 omgångar.

När ett lag inte skjuter tillräckligt mycket under en match så är det svårt att göra mål. Sampdoria skjuter enbart i genomsnitt 4,45 per match och då är det svårt att störa motståndarens målvakt.

Bästa målskytt från Sampdoria

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Sebastiano Esposito som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Anfallaren har redan gjort mål 5 den här säsongen och har hjälpt Sampdoria få positiva resultat vid fler tillfällen.

Modena

Serie B tabell

Modena har 31 poäng och ligger på 8. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 8 vinster, 7 oavgjorda och 7 förluster.

Vilket betyder att i 23. omgången, har laget över Brescia som ligger på plats 9, en fördel med 2 poäng.

Modena analys

Det har passerat 22 omgångar och Modena har släppt in fler mål än de gjort. Totalt sett har de släppt in totalt 28 mål och gjort 25 mål.

Bästa målgöraren för Modena

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Jacopo Manconi. Anfallaren har gjort mål 3 gånger den här säsongen och har hjälpt Modena att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Sampdoria är Sebastiano Esposito, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Modena Jacopo Manconi, han har gjort 3 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Modena har ett snitt på 1,09 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Modena inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 4,82 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

Sampdoria har ett snitt på 3 gula kort per match när det gått 22 omgångar, Modena har ett snitt på 2,7. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,91 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Sampdoria är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från Modena som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Sampdoria – Modena speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Sampdoria – Modena?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Sampdoria – Modena?

Matchen kommer att spelas på Stadio Comunale Luigi Ferraris i Genova.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-2 resultat för Sampdoria.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885913
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information