Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Saint-Étienne – Paris 04 november 2023 | Topptipset tips för Ligue 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Ligue 2 France

Saint-Étienne och Paris är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den Ligue 2 i France, titta på speltipsen mellan Saint-Étienne – Paris 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Saint-Étienne – Paris kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Stade Geoffroy-Guichard, i Saint-etienne som har en kapacitet på 42000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Saint-Étienne – Paris 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Ligue 2 ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,41 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,41 det genomsnittliga målen denna säsong.

Saint-Étienne senaste match

Saint-Étienne kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Angers SCO i Ligue 2 och slutade 2-0. Laget leddes av L. Batlles och de spelade med en 4-3-3 uppställning.

Det går att räkna med en jämn match, det visar sig på oddset på hemmalaget, vilket är 2.45.

Med en enastående prestation blev Maxence Rivera det stora namnet i lagets seger.Stod för Saint-Étiennes bästa insats, och med utmärkt passningsteknik, blev atack förödande för motståndarna i matchen.

Paris senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 2, Paris, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Troyes med slutresultet blev 2-2.

Resultatet blev oavgjort i denna jämna match, oddset slutade på 3.60.

Saint-Étienne vs Paris h2h

Senaste gången som Saint-Étienne och Paris möttes var i Ligue 2. Saint-Étienne låg då på 12. plats och började med en 3-5-2 formation, medans Paris, som låg på en 8. plats, använde sig av en 4-2-3-1 taktik.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 2 match den 2023-04-08, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för Saint-Étienne med 2-4.

Saint-Étienne laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Paris laget har haft.

Saint-Étienne

Ligue 2 tabell

Saint-Étienne har för närvarande 24 poäng och ligger på en 2. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttning, med resultat på 7 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 1 poäng in den 13. omgången, med Angers SCO som jagar de andra på en 3. plats.

Saint-Étienne analys

Saint-Étienne som spelar i Ligue 2, efter 12 spelade omgångar, har de gjort 13 mål och 6 insläppta mål.

När laget endast skjuter 4 skott på mål i matchen så kan man vara säker på att laget inte göra så många mål. Saint-Étienne brukar inte ge motståndar målvakten så mycket att göra i matcherna.

Bästa målskytt från Saint-Étienne

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Ibrahim Sissoko. Anfallaren har gjort mål 8 i ligan och hjälpt Saint-Étienne att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historisk data Saint-Étienne

Historiskt sett har Saint-Étienne laget vunnit 4 titlar i ligan och är en av de stora namnen. Deras erfarenhet kommer att påverka hur matchen slutar och det skulle inte vara första gången som de lyckas överraska sina motståndare med en vinst när de har dålig form.

Paris

Ligue 2 tabell

Paris kommer till denna match med 11 poäng, och är på 16. plats i Ligue 2, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 7 gånger, totalt sett 2 oavgjorda.

Paris analys

De senaste matcherna har visat att Paris har en defekt offensiv, med en hög procentandel av matcher där de inte har gjort mål och en brist på kreativitet i deras anfallsspel.

Bästa målgöraren för Paris

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Pierre-Yves Hamel som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 5 gånger i ligan och hjälpt Paris undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Saint-Étienne är Ibrahim Sissoko, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Paris Pierre-Yves Hamel, han har gjort 5 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Med tanke på att Paris har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 4,75 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,33 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Saint-Étienne – Paris speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Saint-Étienne – Paris?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Saint-Étienne – Paris?

Matchen kommer att spelas på Stade Geoffroy-Guichard i Saint-etienne.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 2 match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-4 resultat för Saint-Étienne.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18860898
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information