Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips RWDM – Standard Liège 03 februari 2024 | Topptipset tips för Pro League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Pro League Belgium

RWDM och Standard Liège är planerad att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 15:00h (UTC), i den Pro League i Belgium, titta på speltipsen mellan RWDM – Standard Liège 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där RWDM – Standard Liège kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Edmond Machtens-Stadion, i Bruxelles som har en kapacitet på 15266 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan RWDM – Standard Liège 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Pro League än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,06 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,85 mål per spelad match.

RWDM senaste match

RWDM fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Mechelen i Pro League och resultatet blev 3-1. De ställde upp med en 3-4-2-1 uppställning och leddes av C. da Silva.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.73.

Philipe Sampaio misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Standard Liège senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Pro League, Standard Liège, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Cercle Brugge med slutresultet blev 1-1.

(odd 4.20) på ett oavgjort resultat var riktigt bra av dem att lyckas med, motståndarlaget hade favoritskapet.

RWDM vs Standard Liège h2h

Senaste gången som RWDM och Standard Liège möttes var i Pro League. RWDM låg då på 11. plats och började med en 5-3-2 formation, medans Standard Liège, som låg på en 14. plats, använde sig av en 3-5-2 taktik.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Pro League match under säsongen 2023/2024 och slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Standard Liège har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för RWDM är det tvärtom.

RWDM

Pro League tabell

RWDM kommer till spel i denna match med 21 poäng och ligger på en 14. plats i Pro League, med minus statistik, förlorat 11 matcher totalt och vunnit endast 5, har totalt 6 oavgjorda.

Inför den 24. omgången, har laget samma poäng som AS Eupen som ockuperar plats 13.

RWDM analys

Med totalt 44 insläppta mål och 23 gjorda mål, för RWDM i Pro League, efter 23 omgångar.

RWDM laget kommer till denna match med en rad 4 förluster i Pro League som har påverkat lagets moral.

När laget endast skjuter 4,18 skott på mål i matchen så kan man vara säker på att laget inte göra så många mål. RWDM brukar inte ge motståndar målvakten så mycket att göra i matcherna.

Så här långt i liga så är inte RWDMs det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 43%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen RWDM – Standard Liège 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Bästa målskytt från RWDM

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Makhtar Gueye. Har gjort mål 8 denna säsong och har hjälpt RWDM till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Standard Liège

Pro League tabell

Standard Liège har 24 poäng och ligger på 11. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference League Play-offs, med resultaten 5 vinster, 9 oavgjorda och 8 förluster.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot Westerlo som ockuperar plats 10, laget börjar den 24. omgången.

Standard Liège analys

Det senaste matchresultatet avslöjade att Standard Liège har en oförmåga att omvandla sina chanser till mål, vilket behöver åtgärdas för att de ska kunna konkurrera på hög nivå.

Genomsnittet för gjorda mål överstiger inte 0,91 per match och det är ett lag med låg måleffektivitet. Med så pass låg måleffektivitet kan de mycket väl leda till en förlust på bortaplan.

Bästa målgöraren för Standard Liège

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Wilfried Kanga som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 6 gånger i ligan och hjälpt Standard Liège undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i RWDM är Makhtar Gueye, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Standard Liège Wilfried Kanga, han har gjort 6 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom Standard Liège generellt inte släpper in några mål som bortalag. Standard Liège har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 3,41 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,7 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 4. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

RWDM – Standard Liège speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan RWDM – Standard Liège?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar RWDM – Standard Liège?

Matchen kommer att spelas på Edmond Machtens-Stadion i Bruxelles.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pro League match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18848223
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information