Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips RWDM – Kortrijk 04 november 2023 | Topptipset tips för Pro League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Pro League Belgium

Matchen mellan RWDM och Kortrijk i Pro League, Belgium kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan RWDM – Kortrijk 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där RWDM – Kortrijk kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Edmond Machtens-Stadion, i Bruxelles som har en kapacitet på 15266 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan RWDM – Kortrijk 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Pro League än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,06 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,88 mål per spelad match.

RWDM senaste match

RWDM kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Sint-Truiden i Pro League och slutade 2-1. Laget leddes av C. da Silva och de spelade med en 3-4-2-1 uppställning.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.75.

Jonathan Heris misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Kortrijk senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Pro League, Kortrijk, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Genk med slutresultet blev 0-3.

Det gick att ana innan matchen att det skulle bli förlust. Det låga oddset på 1.50 detta kunde man utläsa det.

RWDM vs Kortrijk h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Club Friendlies 3 match den 2023-07-05, hänvisar till säsongen 2023, vilket slutade med en vinst för Kortrijk med 2-1.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Kortrijk har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med RWDM.

RWDM

Pro League tabell

RWDM har för närvarande 13 poäng och ligger på en 12. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Conference League Play-offs, med resultat på 3 vinster, 4 oavgjorda och 5 förluster.

Inför den 13. omgången, har laget samma poäng till skillnad från AS Eupen som ligger strax ovanför, på 11. plats.

RWDM analys

Efter 12 omgångar i Pro League, släppt in 23 och gjort 13 mål.

Med 4,17 skott på mål i genomsnitt per match gör inte RWDM så många mål. När skotten på mål är så få bekymrar de heller inte motståndar målvakten speciellt mycket.

När RWDM – Kortrijk 2023/2024 möts så vill RWDMs ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 43,67% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från RWDM

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Makhtar Gueye. Har gjort mål 6 denna säsong och har hjälpt RWDM till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Kortrijk

Pro League tabell

Med 8 poäng vunna, är Kortrijk på 15. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 2 vinster mot 8 förluster plus 2 oavgjorda.

Detta betyder att i den 13. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Westerlo laget som är på den 16. plats.

Kortrijk analys

Kortrijk har än så länge släppt in 25 och gjort 9 mål. Efter 12 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

Kortrijk har haft svårigheter med att scorea i de senaste matcherna, vilket indikerar att deras anfallsspel behöver förbättras för att kunna vinna matcher.

Det kan kosta dem segern genom att deras måleffektivitet bara ligger på 0,75 mål per match. Det gör saken inte bättre heller att de spelar på bortaplan.

Bästa målgöraren för Kortrijk

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Isaak Davies. Har gjort mål 3 gånger den här säsongen och har hjälpt Kortrijk att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i RWDM är Makhtar Gueye, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Kortrijk Isaak Davies, han har gjort 3 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Med tanke på att Kortrijk har ett snitt på 0,4 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 3,84 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

RWDM har ett snitt på 1,8 gula kort per match när det gått 12 omgångar, Kortrijk har ett snitt på 2,7. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,83 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

RWDM – Kortrijk speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan RWDM – Kortrijk?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar RWDM – Kortrijk?

Matchen kommer att spelas på Edmond Machtens-Stadion i Bruxelles.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Club Friendlies 3 match, i säsongen 2023, och slutade med 2-1 resultat för Kortrijk.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18848134
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information