Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Rosenborg – Molde 05 november 2023 | Topptipset tips för Eliteserien

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eliteserien_Norway

Rosenborg och Molde är planerad att spelas på söndag den 05 november 2023 i den Eliteserien i Norway, titta på speltipsen mellan Rosenborg – Molde 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Rosenborg – Molde kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Lerkendal Stadion, i Trondheim som har en kapacitet på 21421 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Rosenborg – Molde 2023

Det har gjort mindre mål i Eliteserien än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,25 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 3,11 mål per spelad match.

Rosenborg senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-3-3 uppställning. Rosenborg har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av S. Maalen och Matchen spelades mot Vålerenga i Eliteserien och slutade med 1-3.

De var verkligen underdogs i denna match, vilket oddset på 4.75 visar. Resultatet visar att det var en riktig skräll!

Det var mycket tack vare Jayden Nelson som Rosenborg fick med sig ett positivt resultat från matchen. Spelaren var verkligen en ljusglimt för sitt lag i denna match. Förutom att göra 1 mål, han var även framträdande i flera andra viktiga situationer i matchen.

Molde senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Eliteserien, Molde, som använde en 3-1-4-2 uppställning mot Tromsø med slutresultet blev 1-4.

Oddset på att de skulle förlora var 5.25, de förlorade denna match trots att de var klara favoriter.

Rosenborg vs Molde h2h

Senaste gången som Rosenborg och Molde möttes var i Eliteserien. Rosenborg låg då på 6. plats och började med en 3-4-2-1 formation, medans Molde, som låg på en 11. plats, använde sig av en 3-5-2 taktik.

Deras senaste Eliteserien match 2023 som spelades den 2023-04-16 slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Rosenborg

Eliteserien tabell

Tyvärr så kommer Rosenborg till spel i denna match med bara 33 poäng. Laget ligger på 10. plats i Eliteserien, med en minus statistik på 9 vinster, 11 förluster, och 6 oavgjorda.

Inför den 27. omgången, har laget samma poäng till skillnad från Strømsgodset som ligger strax ovanför, på 9. plats.

De vistas sig i mitten av ligatabellen i Eliteserien och har inga ambitioner att nå högre och det finns inga nedflyttnings hot, kommer Rosenborg att pröva använda sig av hemmaplan för att vinna.

Rosenborg analys

Rosenborg har totalt släppt in 42 och gjort 35 mål. De har alltså efter 26 omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

Rosenborgs är inte det laget som brukar styra sina matcher, med ett genomsnittligt bollinnehav i ligan på 48,88%. I matchen Rosenborg – Molde 2023 hoppas fansen på mer bollinnehav och att de gör ett par mål.

Samtidigt som man har vunnit 3 matcher spela på bortaplan, detta lag vet verkligen hur de ska dra fördel av deras hemmaplan med 6 vinster, 4 förluster och 3 oavgjorda.

Bästa målskytt från Rosenborg

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Ole Saeter som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 8 mål för Rosenborg denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historisk data Rosenborg

Historiskt sett har Rosenborg laget vunnit 26 titlar i ligan och är en av de stora namnen. Deras erfarenhet kommer att påverka hur matchen slutar och det skulle inte vara första gången som de lyckas överraska sina motståndare med en vinst när de har dålig form.

Molde

Eliteserien tabell

Molde kommer till denna match med 44 poäng, och är på 5. plats i Eliteserien, efter ha vunnit 13 matcher totalt och förlust 8 gånger, totalt sett 5 oavgjorda.

Detta betyder, i den 27. omgången, har laget en fördel på 5 poäng, och Lillestrøm laget är precis bakom på en 6. plats.

Molde analys

Det är ett top 5-lag i Eliteserien som vill hålla sig till bra insatser!

Molde är ett mer offensivt lag än Rosenborg, de har 2808 anfall mot 2482 för Rosenborg, har gjort 56 mål. I jämförelse, Rosenborg som har gjort 35 mål.

Bästa målgöraren för Molde

Ola Brynhildsen har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 7 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Molde till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Molde, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Rosenborg som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 2.38.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Rosenborg är Ole Saeter, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Molde Ola Brynhildsen, han har gjort 7 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Med tanke på att Molde har ett snitt på 1,85 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Speltips med handikapp

Det är uppenbart att Molde är stora favoriter i denna match. Skillnaden mellan lagen är stor, och det borde spegla slutresultatet. Därför kan en bra satsning på denna match vara på Asian handicap på -1,5 i favör för bortalaget.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 5,58 hörnor per match.

Molde är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,65 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Molde i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,85 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Molde är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Rosenborg som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Rosenborg – Molde speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Rosenborg – Molde?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Rosenborg – Molde?

Matchen kommer att spelas på Lerkendal Stadion i Trondheim.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eliteserien match, i säsongen 2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18748532
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information