Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Roma – Lecce 05 november 2023 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Serie_A_Italy

En Serie A match mellan Roma och Lecce kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Roma – Lecce 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Roma – Lecce kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Stadio Olimpico, i Roma som har en kapacitet på 72698 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Roma – Lecce 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie A ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,56 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Roma senaste match

Roma fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Inter i Serie A och resultatet blev 1-0. De ställde upp med en 3-5-2 uppställning och leddes av José Mourinho.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.53.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Gianluca Mancini hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Lecce senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Coppa Italia, Lecce, som använde en 4-3-3 uppställning mot Parma med slutresultet blev 2-4.

En ganska jämn match väntades, med oddet 3.75 på att hemmalaget skulle förlora.

Roma vs Lecce h2h

Senaste gången som Roma och Lecce möttes var i Serie A. Roma låg då på 4. plats och började med en 3-4-2-1 formation, medans Lecce, som låg på en 14. plats, använde sig av en 4-3-3 taktik.

Den sista gången som dessa lag möttes i en Serie A match var 2023-02-11, hänvisning till säsongen 2022/2023, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Roma laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Lecce laget har haft.

Roma

Serie A tabell

Hemmalaget ligger på 9. plats i ligan med 14 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 4 vinster, 4 förluster och, 2 oavgjorda.

Inför den 11. omgången, har laget en fördel på 1 poäng över Monza som ligger precis under, på 10. plats och med 1 poäng mindre än Bologna som ligger på 8. plats.

Placerade i mitten av ligatabellen i Italy i Serie A utan chans att nå högre upp i tabellen och har inte några orosmoment för nedflyttning, kommer Roma försöka dra hjälp av hemmaplan för att vinna matchen.

Roma laget kommer från en förlust i Serie A, och tränaren José Mario Felix dos Santos Mourinho vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Roma analys

Med en positiv målskillnad för Roma, på 20 gjorda mål och 13 insläppta mål på 10 omgångar.

Det är ingen hemlighet att José Mario Felix dos Santos Mourinho är väldigt noggrann när det kommer till den tekniska biten. Hans noggrannhet kan vara till Roma fördel i denna match, tillsammans med att de spelar på hemmaplan, vilket också vanligtvis är avgörande för laget.

Roma träffsäkerhet är utmärkt men inte de genomsnitt skotten som de skjuter per match. 40% av deras skott går i mål eller 2 mål. Deras genomsnitt skott per match ligger på 4,2.

Att spela på hemmaplan har laget mer positiva resultat med 3 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort jämfört med de 1 match som de har vunnit på bortaplan.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Evan Ndicka presterade dåligt i lagets senaste match, mot Inter. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Roma till vinst.

Bästa målskytt från Roma

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Romelu Lukaku som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Anfallaren har redan gjort mål 5 den här säsongen och har hjälpt Roma få positiva resultat vid fler tillfällen.

Lecce

Serie A tabell

Lecce kommer till denna match med 13 poäng, och är på 11. plats i Serie A, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 3 gånger, totalt sett 4 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Monza som ligger på plats 10 i den 11. omgången och har samma antal poäng.

Lecce analys

Att de spelar på bortaplan kan detta leda till ett dåligt resultat när de har så låg måleffektivitet. När antalet gjorda mål inte överstiger 1 mål per match, kan sluta illa.

Lecce går igenom en svacka i sin form, efter att ha förlorat sina senaste 3 matcher och spelat oavgjort i de andra 2. De behöver samla ihop sig och hitta ett sätt att komma tillbaka till vinnande vägar om de vill fortsätta vara konkurrenskraftiga i ligan.

Ylber Ramadani har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Lecce senaste match, mot Parma. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målgöraren för Lecce

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Nikola Krstović som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 4 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Lecce har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Roma är Romelu Lukaku, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Lecce Nikola Krstović, han har gjort 4 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Med tanke på att Lecce har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 4,5 hörnor per match.

Spel på kort

Roma har ett snitt på 2 gula kort per match när det gått 10 omgångar, Lecce har ett snitt på 2,6. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,1 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Roma – Lecce speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Roma – Lecce?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Roma – Lecce?

Matchen kommer att spelas på Stadio Olimpico i Roma.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18867416
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information